Puppy vermelding van Karhunkierros

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Karhunkierros geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

11 Grote Zwitserse Sennenhond puppy's van Karhunkierros

Puppy's
Ras Grote Zwitserse Sennenhond
Aantal puppy's beschikbaar 11
Datum puppy vermelding 01 december om 17:31

Kennel
Kennelnaam: Karhunkierros
Beschrijving: Onze Valerie, Grote Zwitserse Sennenhond, teef is drachtig. WE hopen net als in haar voorgaande nestjes dat ze een voorspoedige bevalling krijgt. Nu 25 november op de 46e dag van haar dracht heeft ze al aanzienlijk toegenomen in omvang. OP 15 november kon onze dierenarts Gardeniers (Brunssum) bevestigen dat Karhunkierros Valerie drachtig is van minimaal 10 pups. Als je interesse hebt: Bel even (verkoopprijs in onderling overleg, en bij het kennismakingsbezoek, en bedenk wel: een pup is geen koopje!) Tot slot: wie interesse heeft kan bellen of whatsappen op NL 06 516 38 331 of EU 0031 6 516 38 331. Pas op: wij hebben per 30-11-2018 het vaste telefoonnummer opgezegd dus vervalt per dan: 0031(0)45 575 37 19 Wie weet tot gauw, vanaf de geboorte van de 1e pup is het nieuwe nest wekelijks te volgen op onze website en frequentere updates via facebookpagina Karhunkierros.

Contact
Website: http://www.karhunkierros.nl/nhome.htm
Telefoon: 0651638331

Adres
Woonplaats: Voerendaal - Colmont

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Wij fokken uitsluitend met Grote Zwitserse Sennenhonden die een vriendelijk karakter tonen, HD A of B beoordeeld zijn en vrij zijn van OCD. Valerie wordt komend voorjaar 6 jaar.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
HD A, OCD vrij en oogonderzoek vrij.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Pups worden bij hun eerste inenting tevens onderworpen aan een algemeen klinisch onderzoek. Voordat ze het nest verlaten heben ze sowieso de verplichte inenting gehad.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
8 weken.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Gemiddeld 2

Hoe en waar groeien de pups op ?
Woonkamer vindt geboorte plaats. Na 4 weken afhankelijk van de weersomstandigheden verhuizen ze geleidelijk aan naar de tuin waar ze droog liggen en een perfecte inprentingsfase meemaken.

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Karhunkierros

Neem contact op

Uw naam

Uw email

Uw bericht

Grote Zwitserse Sennenhond puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Grote Zwitserse Sennenhond en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

KarhunkierrosKarhunkierros

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- OCD
- PRA (Progressive Retina Atrofie)

Alle advertenties van Karhunkierros

01-12 Grote Zwitserse Sennenhond pups momenteel 11 puppy's


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^