Puppy vermelding van Of Goed te Maaigem

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Of Goed te Maaigem geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

1 Border Terrier puppy's van Of Goed te Maaigem

Puppy's
Ras Border Terrier
Aantal puppy's beschikbaar 1
Datum puppy vermelding 10 juli om 11:31

Kennel
Kennelnaam: Of Goed te Maaigem
Beschrijving: Op 12/06/2019 zijn er bij ons 6 Border Terriér pups geboren uit de combinatie Gina v. t' Zonnekamp & Newton van den Balkendreef waarvan er nog 2 reutjes beschikbaar zijn. Dit zijn ons eigen honden die bij ons gezin horen.

Contact
Website: http://
Telefoon: +32479340004

Adres
Woonplaats: Hooidreef 1 Deinze

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Gina is onze super mama die bij ons is komen wonen op de leeftijd van 2 jaar en is in april 3 jaar geworden. Voor ons is dit ons eerste nestje, voor Gina haar tweede. Ons meisje heeft een heel zacht karakter en is super lief ook voor haar pups. Newton woont bij ons vanaf puppy en is een echt manneke. Speelt, ravot en is graag overal aan en bij. Is zot van bezoek en komt dan heel graag knuffelen.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
geen tests gedaan

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Ontwormen : 2-4-6-8 weken 6 weken basis puppyvaccinatie ( honden-en kattenziekte ) 8 weken eerste gr vaccin ( honden-en kattenziekte,parainfluenza, besmettelijke leverziekte, rattenziekte ) en neusvaccin tegen kennelhoest Aan 6 weken worden de pups gechipt

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Op de leeftijd van 8 à 9 weken, na hun laatste vaccinatie

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
maximaal 1

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien op in onze living waar ze kunnen genieten van de dag dagelijks huiselijke sfeer. Ze spellen als het weer het toelaat reeds buiten in hun puppy ren.

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Of Goed te Maaigem

Neem contact op

Uw naam

Uw email

Uw bericht

Border Terrier puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Border Terrier en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Of Goed te MaaigemOf Goed te MaaigemOf Goed te MaaigemOf Goed te MaaigemOf Goed te MaaigemOf Goed te Maaigem

Tests

Let op ! Er zijn geen tests uitgevoerd ! De HondenPage is van mening dat het uitvoeren van tests op de ouderdieren ontzettend belangrijk is bij het fokken van een nestje. Zonder deze testen weet je niets over eventuele erfelijke afwijkingen bij jouw pup ! Daarom raden wij altijd aan om een pup bij een fokker te kopen die alle verplichte tests heeft uit laten voeren.

Alle advertenties van Of Goed te Maaigem

10-07 Border Terrier pups momenteel 1 puppy's


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^