Puppy vermelding van Tommy Boerjan

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Tommy Boerjan geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

5 American Akita puppy's van Tommy Boerjan

Puppy's
Ras American Akita
Aantal puppy's beschikbaar 5
Datum puppy vermelding 30 juli om 16:16

Kennel
Kennelnaam: Tommy Boerjan
Beschrijving: Op 25-07-2022 is Kyo (teefje F2 outcross Alaskan Malamute x American Akita) bevallen van 5 mooie pups. Het zijn 3 teefjes en 2 reutjes. Op de foto's zie je Eiji (vader, bruin-wit), Kyo (moeder, zandkleur), Kiba (moeder van Eiji, rood-wit) en natuurlijk de pups. De Amerikaanse Akita is een stoere zelfverzekerde hond, die zeker niet geschikt is voor elke baas. Lees je eerst goed in voor je overgaat tot aanschaf van dit ras! Heb je interesse in deze mooie pups? Neem dan even contact met me op (bij voorkeur per telefoon!).

Contact
Website: https://www.instagram.com/akitasopinsta/
Telefoon: 0611770481

Adres
Woonplaats: Nijmegen

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Kyo (teef, 4 jaar) is een F2 Alaskan Malamute waarvan opa aan haar moeders kant volbloed Alaskan Malamute was, voor de rest is ze American Akita. Qua gedrag komt ze dan ook voor het grootste deel overeen met de American Akita, eigenwijs en stoer dus! Het grote verschil met een volbloed American Akita is dat Kyo een echte mensenvriend is, ze "ontdooit" veel sneller naar vreemden dan de gemiddelde American Akita. Ook houdt Kyo enorm veel van vreemde kinderen. Ze moet en zal geknuffeld worden als ze bijv. langs een basischool loopt tijdens een wandeling. Het nadeel aan deze outcross is de ENORME jachtdrift, Kyo kan hierdoor absoluut niet loslopen. Ze is groot fan van speuren, zowel detectiespeurwerk als het lopen van een spoor . Ook heeft deze dame aardig wat werklust, een stevige wandeling voor een kar/skateboard/step met een trektuig wordt zeer gewaardeerd. Een hond die veel beweging fijn vindt, maar op zijn tijd een dagje bankhangen is ook geen probleem. Eiji (reu, 8 jaar) is een volbloed American Akita uit een lijn met veel long-coats. Hij komt uit een zelfgefokt nest. Dit nest bestond uit 100% long-coat pups. Ook zijn vader en moeder kwamen uit een nest met alleen maar long-coats. Eiji is een echte American Akita, dat is ook duidelijk terug te zien in zijn karakter. Stoer en onverschrokken, hij deinst nooit terug voor een uitdaging en neemt zijn taak om te waken erg serieus. Hij is daarom ook niet altijd even gemakkelijk met het leren kennen van onbekende mensen, dominante mannen zijn voor hem nogal eens een uitdaging. Heb je hem eenmaal leren kennen en heb je zijn vertrouwen verdiend dan springt hij graag bij je op schoot alsof het een schoothondje is. Eiji vindt het geweldig om nuttige zaken aan te geven (afstandbediening, gevallen speelgoed van de kinderen, etc) máár met een bal of stok hoef je niet aan te komen.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
DNA- en gezondheidstest resultaten tonen aan dat beide ouders gezond zijn. Voor aanvullende informatie kan je contact opnemen met ons.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups zullen op een leeftijd van 7-8 weken een gedragstest ondergaan zodat wij een goede match kunnen maken met de nieuwe baasjes. Verder krijgen de pups alle benodigde vaccinaties. In overleg is een titerbepaling ook mogelijk.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Vanaf 9 weken mogen de pups het nest verlaten

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Wij fokken niet jaarlijks

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien op in de huiskamer met de rest van ons gezin. Ons gezin bestaat uit 2 volwassenen en 2 kleine kinderen en 3 Amerikaanse Akita's.

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Tommy Boerjan

Neem contact op

Uw naam

Uw email

Uw bericht

American Akita puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de American Akita en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Tommy BoerjanTommy BoerjanTommy BoerjanTommy BoerjanTommy BoerjanTommy BoerjanTommy Boerjan

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- Cataract
- ED
- HD
- Patella luxatie

Alle advertenties van Tommy Boerjan

30-07 American Akita pups momenteel 5 puppy's
06-07 American Akita pups momenteel 1 puppy's


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^