vreemd gedrag??

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel JolandaJolanda

honden foto van Jolanda

Ja Cynthia je heb helemaal gelijk maar ik kom dit steeds vaker tegen op het forum als er een topic gemaakt wordt. is jammer hoor.

Maar Belia mijn honden doen dit dus allebei niet. en ook onze hond inmiddels overleden deed dat ook niet.
wel schatiig lijkt het me om te zien!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "vreemd gedrag??" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Loes & Kaya Loes & Kaya

honden foto van Loes & Kaya

Kaya is een moeilijke eter en geloof mij ookal zit er labrador in haar er zijn maar weinig dingen waar ze echt voor wilt werken.

Ik gebruik dus ook kaas en rodi worst (voor afwisseling) en ik merk ook dat als ik rodi worst gebruik bij een training dat ze mij NOG IETS interesanter vindt dan met kaas, omdat die rodi worst sterker ruikt en de geur blijft ook echt aan mijn handen zitten.. O-)

en van dit (weetje) maak ik ook optimaal gebruik ;-)

groetjes LOes

honden page profiel AnmacknesAnmacknes

honden foto van Anmacknes

Qja hoor Mack doet het ook, het is een leuk gezicht zo,n grote loebas dat te zien doen, hij gaat op z,n zij liggen strekt z,n poten uit en maakt vrolijke gromgeluiden en begint er ook nog eens naar te blaffen.
Hij doet het niet altijd maar als hij het doet laat ik hem lekker z,n ding doen.

Er word vaak gezegt dat we van onze hond geen mensenkind moeten maken, en dat is iets wat ik dus nooit zou doen, maar ondanks alle studies en observaties van wolven en honden, weten we ook niet alles, en daarom denk ik dat dit grappige gedrag wel een reden heeft en welke dat is maakt me niet zoveel uit. Hij doet er niemand kwaad mee, ik heb er alleen maar lol van en daar ben ik hem dankbaar voor.

Groet An en MacKenzie

honden page profiel claudia en najibclaudia en najib

honden foto van claudia en najib

Om nog even in te gaan op de kaas: najib krijgt ook kleine kaasjes en doet daar veel meer voor dan voor een koekje..Maar en dan komen we gelijk aan het tweede onderwerp: ...iedereen moet dat gewoon voor zich weten.
Ik zie ook wel dat er een aantal mensen op dit forum zitten die alles beter menen te weten en heel snel zaken afkeuren.
Het oordeel is snel geveld en dat irriteert mij ook vaak.
Ik zie het zo: iedereen op dit forum heeft het beste voor met zijn hond, daar ga ik van uit. Dat de een het dan zo doet en de ander zo maakt niks uit. Uiteindelijk worden alle honden groot en gelukkig. Het is net als met het opvoeden van kinderen: De ene opvoedmethode past beter bij je dan de ander. Ik ga ook niet op het schoolplein iedere moeder veroordelen omdat zij het anders doet dan ik. Anders doen betekent niet meteen dat het dan fout is.......
Vroeger wereden alle honden met strakke hand opgevoed en waren lichamelijke correcties heel gewoon. Net als bij kinderen. Nu gaat het anders, maar zijn de honden en kinderen van nu dan gelukkiger dan vroeger? Ik denk van niet. Natuurlijk zijn er uitzonderingen, maar dan spreken we over mishandeling en dat is een heel ander verhaal...
Begrijp me goed..honden zijn geen kinderen en andersom, maar het gaat hier om het opvoeden.
Kortom laat elkaar in ieders waarde en denk niet altijd dat jou manier de beste is...Waar het om gaat is liefde en volgens mij hebben we dat allemaal voor onze hond!

honden page profiel Monique & Jaro & RonjaMonique & Jaro & Ronja

honden foto van Monique & Jaro & Ronja

haha onze Jaro doet dan ook, heb me eigenlijk nooit afgevraagd waarom maar nu ik het zo zie staan denk ik leuke vraag :-D
Ik dacht eigenlijk dat hij het leuk vond om dit te onderzoeken zowel met zijn neus als mond. Want hij neemt het dan ook nog eens in zijn bek en houd het daar even en laat het ongeschonden weer uit zijn bek rollen :-D en dit gaat dan een tijdje door. Vooral met dingen die hij niet zo vaak krijgt. Onze teef ligt dan altijd op de loer want ze hoopt dat hij het alsnog laat liggen..onze sloekerd :-D

honden page profiel Loes & Kaya Loes & Kaya

honden foto van Loes & Kaya

ben het met je eens Claudia :-)

honden page profiel MarjoleinMarjolein

honden foto van Marjolein

Onze Husky doet dit ook, maar dat doet ze als ze haar eten niet meer wil, het is dan inderdaad net alsof ze het wil begraven ofzo.

honden page profiel Belia Belia

honden foto van Belia

nou Cynthia, zo is het maar net, het was inderdaad gewoon een uit nieuwsgierigheid gestelde vraag of andere honden dat misschien ook hebben of dat iemand weet waarom ze het doet! En als ik wil weten hoe ik mijn hond moet opvoeden of moet voeren, dan stel ik de vraag wel anders!! Maar allemaal bedankt voor de reacties!!! Ik denk dat het dan inderdaad zo is dat ze het wil verstoppen!! Wij hebben helaas geen tuin om in te graven dus, wie weet liggen de tegels komende zomer uit de tuin!!! hahahahaha fijne dag allemaal!!

honden page profiel Roy en NicoleRoy en Nicole

honden foto van Roy en Nicole

Onze hond doet dat ook..

Ik denk dat de onze het doet om het te begraven.....
Allereerst begint hij met zijn voorpootje een gat te graven in de mand??????
En dan ook met zijn neus naar het snoepje toe wrijven....
Zand eroverheen gooien???
Denk instinctief bepaald...


groet

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "vreemd gedrag??" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: nieuw speeltje
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^