en wat nu?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Renée & Gino!Renée & Gino!

honden foto van Renée & Gino!

Haaii lieve mensen ;-)

Ik heb hier wel eens eerder een topic over geopend, ken m alleen nergens anders meer vinden..
Maar Gino eet sinds een week of 2 hartstikke slecht! Het lijkt wel of tie zn brokken opeens niet meer lust ofzo!
Hij krijgt brokken van Fokker. Waarom? Omdat ik met Gino veel problemen heb gehad qua voeding en dat hij er ziek van werd, en op Fokker doet ie t hartstikke goed. Tot 2 weekjes terug dan.
Van de week een zachtgekookt eitje er doorheen gedaan, dan eet ie t wel. Wat te doen???
Ik wacht op jullie goede adviezen! :-D

Veel liefs,
Renée & Gino

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "en wat nu?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Dobber!!!Dobber!!! 3 doggies

honden foto van Dobber!!!

Hm, pas wel op met dat lekkere dingen door het voer mengen hoor... Natuurlijk kan er iets mis zijn, maar mijn teefje is heel kieskeurig geworden nadat ze pups gehad had. Ik heb haar toen extra bijgevoerd om haar wat dikker te krijgen. Ze werd heel mager. En toen ze dikker was geworden ben ik met het vlees bijvoeren gestopt en toen hoefde ze een tijdje haar gewone eten niet meer... Want ja, er zat geen vlees door...

Natuurlijk kan het met Gino iets anders zijn hoor! Heb je al eens brokken van Cavom geprobeerd? KWalitatieve brok en toen mijn hond geen eten meer wilde, at ze dit wel!

honden page profiel Renée & Gino!Renée & Gino!

honden foto van Renée & Gino!

Bedankt voor je reactie!
Nou, het probleem is, dat Gino op weinig voer het goed doet.
En ik ben al zo vaak gewisseld van voer...

Natuurlijk ben ik niet van plan om er iedere x een lekker eitje erdoorheen te doen, want straks eet ie helemaal niks meer!

honden page profiel Annemie en BenjiAnnemie en Benji 3 doggies

honden foto van Annemie en Benji

Hi,er telkens iets onder mengen is zeker niet goed.Je moet mijn verhaal maar eens lezen bij het onderwerp voeding dat ik op 18 februari heb geschreven,je moet bij orijen nr 2 kijken.Ik ben het ook beu om telkens te veranderen,maar bij ons lag het probleem eigenlijk dat mijn man van tafel ook iets gaf en zo werd Darko een kieskeurige hond wat betrefd eten,maar heb nu iedereen verboden om nog iets van de tafel aan hem te geven en als Darko niet direct wil eten dan neem ik zijn bakje gewoon effe weg en dan krijgt hij het bv s'avonds terug.Zoals deze morgend wou hij niet eten,en heb het s'avonds gegeven....het heeft nog wel even geduurd eer hij begon,maar iedereen werkte er aan mee want nu weet ik dat hij gewoon wil proberen om toch iets anders te kunnen krijgen,maar ik geef niet meer toe.Want Orijen Adult is ook een goede voeding,daar zit kip-kalkoen-en witvis in en ook groenten en fruit en GEEN granen en dat vind ik er super goed aan,een hond heeft die niet nodig.Je hebt ook nog andere smaken van Orijen en je hebt ook de Acana is een familie soort van Orijen alleen zit daar iets minder vlees in,maar toch ook veel beter dan andere brokken zoals bv Hills,Royal Cann,Eukanuba enzo meer!

honden page profiel Renée & Gino!Renée & Gino!

honden foto van Renée & Gino!

@ Annemie;

Hartstikke bedankt voor je advies.

Gino is nu 19 weken en heb al van alles geprobeerd qua voeding, maar op veel van die voedingen doet ie t erg slecht & hij wordt daar gewoon ziek van.
Ik heb idd van Orijen veel gehoord, heb gekeken op hun site, maar helaas kan ik het hier in Dordrecht nergens krijgen.

honden page profiel Annemie en BenjiAnnemie en Benji

honden foto van Annemie en Benji

Woon jij in Nederland?Bij ons in Lier en dat is Belgie is er ene winkel en die heet Doggy Schop en al haar voedingen en ook andere benodigdheden komen van Nederland.Het is een importeur en die krijgt de voedingen van Canada aan tot bij hem en dan zorgt hij ervoor dat zij haar middelen krijgt die zij besteld heeft.En is er dan ergens in jou buurt geen winkel die ook deze voeding verkoopt,want dat vind ik eigenlijk wel raar.

Groetjes Annemie en Darko

honden page profiel Renée & Gino!Renée & Gino!

honden foto van Renée & Gino!

Nee ik heb gekeken bij de verkoopadressen, en helaas staat Dordrecht er niet tussen..

honden page profiel Annemie en BenjiAnnemie en Benji

honden foto van Annemie en Benji

Of een andere dorp in jou buurt of woon je te ver van andere dorpen?

honden page profiel Rhianne + Falkor & JoyRhianne + Falkor & Joy

honden foto van Rhianne + Falkor & Joy

Misschien kan je vragen of de dierenwinkel het kan bestellen?

Al is veel wisselen van voer natuurlijk niet goed.

Ik herken het probleemvan Falkor weer, eerste weken blij dat hij eindelijk weer at en na 2 weken at hij niets.Ik heb alles geprobeerd, ook olie erdoorheen, schapenvet etc.
Wat ik wel merk is dat nu wij over zijn gestapt op vers, hij kreeg hiervoor kvv, hij ook beter zijn brokken at. Als hij bij de oppas is, eet hij ook in 1x zin hele bak brokken leeg(deed hij voorheen ECHT niet).

Maaar ik zou gewon na 15 zijn bak weghalen, consequent! Hij krijgt wel een keer honger en dan eet hij wel:-) Al eet hij weinig, hij eet. Daar waren wij met Falkor ook tevreden mee.

Liefs,

honden page profiel Annemie en BenjiAnnemie en Benji

honden foto van Annemie en Benji

Eerlijk gezegd weet ik wat je moet doorstaan,het is echt niet gemakkelijk om tot de juiste voeding te komen.Maar zoals de meeste zeggen is het een beetje zoeken tot je de juist hebt gevonden die goed zou zijn voor hem,want iedere hond reageerd anders op bepaalde voedingen,maar het zal zeker en vast wel lukken hoor.Als je nog vragen hebt mag je ze gerust aan mij stellen hoor! :-D

honden page profiel jeannettejeannette

honden foto van jeannette

Hoi Rene,

Petsfamily komt Orijen thuis bezorgen. Ik bestel daar altijd Acana. Je kan ook even met de bus naar Sliedrecht gaan. Leuk uitstapje ook voor Gino. Daar zit Petsfamily een schat van een vrouw staat in de winkel. Geef goed advies. Zij komt ook altijd het eten bij mij thuis brengen. Misschien wil zij het ook wel bij jou thuis afleveren of bij mij en dan zorg ik wel dat het weer bij jou komt.

Gr. Jeannette

honden page profiel Bende van 4Bende van 4

honden foto van Bende van 4

teveel wisselen van voer is zeker niet goed.
geef het een kwartier de tijd,en dan wegpakken.
op kvv hebben ze meestal geen moeite met eten.
ik had ook zo'n brokkenmiepert en nu met kvv..geen houden meer aan :-D
het kan ook zijn dat hij wat last heeft door het wisselen van z'n tandjes.

honden page profiel Annemie en BenjiAnnemie en Benji

honden foto van Annemie en Benji

Hallo iedereen,

Heb vandaag van iemand een zeer goede tip gekregen ivm als onze honden niet willen eten en ze zijn bv niet ziek.Hij zegt dat ze daarop een onderzoek hebben gedaan en het blijkt dat wij onze honden veel te veel eten geven.De raad die ze gegeven hebben is het volgende;Je hond 1 dag in de week geen eten geven maar wel drinken hè!Als je dan de andere dag zijn eten geeft zal het heel snel op zijn en dan is normaal gezien het probleem dat ze niet willen eten gedaan.Darko is z'on raar geval,donderdag en vrijdag eet hij die nieuwe brokken goed en wel op...maar zaterdag en zondag en ook nu wil hij niet eten als ik het s'morgens klaar zet,ik geef het dan s'avonds en dan duurd het nog wel even voor hij eet,maar hij krijgt niets anders meer en na een tijdje eet hij het toch op.Ik ga dat eens proberen met Darko 1 dag in de week niets te geven en hopelijk gaat het lukken dat hij dan wel gaat eten.Ik hou jullie hiervan op de hoogte.

Groetjes Annemie

honden page profiel Angela • BodhiAngela • Bodhigoedgekeurde fokker

honden foto van Angela • Bodhi

Misschien omdat je al zo vaak hebt gewisseld, dat hij nu om de zoveel tijd gewoon de brokken niet meer wil. Als hij het goed doet op dit voer, zou ik 'em hier op houden. En doorzetten. Na 10 minuten de bak weghalen en bij de volgende maaltijd weer het voer neerzetten.

Of helemaal overstappen op vers vlees. De meeste honden eten hun bakje dan netjes leeg en likken de bak ook nog na. ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "en wat nu?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^