Plasjes van enthousiasme?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Bart (Gast)

Hallo Allemaal,

Ik heb een Ruwharige Jack, fantastisch beest en luisterd heel goed, 9 maanden oud, maar ze plast als er nieuw bezoek komt en ze haar aanhalen.

Op het moment van aanhalen is ze zeer enthousiast en ze laat op het moment van aanraken bijna altijd wat lopen.

Zijn er nog meer tips behalve dat het bezoek haar moet negeren?

Groet,
Bart

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Plasjes van enthousiasme?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Bart (Gast)

ze luisterT goed!

(Sorry ik erger me zo aan spelfouten.. en nu doe ik het zelf..)

honden page profiel wil geen lid zijnwil geen lid zijn

honden foto van wil geen lid zijn

Hey als je weet dat je bezoek krijgt laat je haar net van te voren nog een plasje doen. Verder indd de hond bij het binnenkomen negeren en dan heel rustig aan benaderen..

honden page profiel SaraSara

honden foto van Sara

Ik vind het een goede vraag.
Onze Sasha is normaal gesproken zindelijk. We zij twee keer ergens op bezoek geweest waar reeds een hond woonde. Vooraf waren we eerst een eindje met haar gaan wandelen zodat ze een plasje en een kakje kon doen. We komen binnen bij die mensen, alles gaat goed (de ene keer onmiddellijk vriendjes met de andere hond, in het andere geval geen confrontatie, want andere hond was agressief en werd dus apart gezet) na een half uur (eerste opwinding dus toch al voorbij) doet mevrouw ineens een plasje in huis, in het tweede geval voegde ze er meteen nog een kakje aan toe.
We konden wel door de grond zakken van schaamte.

honden page profiel SaraSara

honden foto van Sara

Hoi allemaal,

Ik wilde dit onderwerp even relanceren. Ik ben echt benieuwd naar jullie bevindingen. :-)

honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram.

honden foto van Mandy & Bram.

Bram druppelde ook heel erg. We zorgde daarom dat meneer ons buiten kon begroeten. (het was gelukkig zomer) Zolang je het maar niet bestraft, dan word het erger. Naar mate ze meer controle krijgen over de blaas, zal het verdwijnen. Dat was hier iig het geval al heel snel. :-)

honden page profiel SjefSjef

honden foto van Sjef

Dit gaat vanzelf over. Het is gewoon even verlies van controle over de spier die het plassen regelt en moet je zien als onderdanig gedrag. Als je het gaat afstraffen wordt het alleen maar erger.

Gewoon lekker laten gaan en even opvegen. 't stopt vanzelf ;-) Mijn reu heeft het ook tot een maand of 9 a 10 gedaan en is vanzelf gestopt.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Plasjes van enthousiasme?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^