Ik wilde mijn pb berichten in mijn postvak weer eens opschonen.
"Conversatie verwijderen"
Vervolgens kreeg ik van de "verwijderde conversaties" een "notificatie melding" en komen ze als nieuwe berichten op de oorspronkelijke datum weer binnen.
Is dit een bugje Arjen?
En zijn er meer die hier last van hebben?


Reageren
