Logeerhond

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

R. van Schijndel (Gast)

Wij willen in ons gezin (vader, 2 kinderen van 10 en 7 jaar) graag een hond maar het lukt niet om de dagelijkse verzorging en aanwezigheid goed te organiseren. Een reden om niet aan deze verantwoordelijkheid te beginnen. Een teleurstelling voor de kinderen. Daarom ontstond het idee om op zoek te gaan naar een hond die soms een weekend of een week bij ons kan komen logeren. Ik weet niet of zoiets dergelijks bestaat en of dit überhaupt kan voor honden? Wij wonen in de regio Den Bosch. Zijn er mensen die deze vraag interessant vinden? Dan horen we graag van u. Bij voorbaat dank. Robert van Schijndel.

honden page profiel GillianGillian

honden foto van Gillian

Wat leuk! Nu het vakantie is zijn veel baasjes opzoek naar een oppasadres. Heb je op deze website al is gekeken:http://www.hondenoppasgezocht.nl/? Misschien leuk om daar een advertentie te plaatsen (Maar ook worden er oppashonden aangeboden ). Of een advertentie op marktplaats?

 

Ik hoop dat jullie snel een oppashondje zullen vinden!

Anoniem (Gast)

Dank voor de tip Femke!

honden page profiel Yin, Yang & ikYin, Yang & ik

honden foto van Yin, Yang & ik

Onder de categorie 'Volwassen hond' staat een topic/oproep van iemand die door omstandigheden naar 'mede eigenaar schap' (is ook de titel vh topic) zoekt. Misschien zouden jullie contact met elkaar op kunnen nemen aangezien jullie zo ongeveer naar hetzelfde op zoek zijn, 'deeltijd hondeneigenaar'. 

 

(Linken lukt niet vandaar even zo omslachtig)

honden page profiel YaraYaragoedgekeurde fokker

honden foto van Yara

http://www.hondenpage.com/hondenforum/202571/mede-eigenaar-schap.php

 

Dit is de link naar het topic wat manuela noemt. 

Wie weet kunnen jullie elkaar helpen idd

honden foto van Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)

Je zou ook eens kunnen kijken op www.hondenoppas.nl en daar een advertentie kunnen plaatsen; ik vind het zelf een hele overzichtelijke website. :-)

honden page profiel AureliaAurelia

honden foto van Aurelia

Een betrouwbaar persoon of gezin die het leuk vindt om regelmatig op je hond te passen. Dat kan bijna elke hondeneigenaar wel gebruiken! Hebben jullie in je buurt of familie of vriendenkring geen leuke honden die je wel regelmatig op bezoek zou willen? Echt een uitkomst voor veel mensen en heel leuk voor jullie! Zo wandelde ik vroeger echt heel vaak met een retriever uit de buurt bij ons. Fijn voor hun, leuk voor mij!

honden page profiel Yin, Yang & ikYin, Yang & ik

honden foto van Yin, Yang & ik

" http://www.hondenpage.com/hondenforum/202571/mede-eigenaar-schap.php
 
Dit is de link naar het topic wat manuela noemt. 
Wie weet kunnen jullie elkaar helpen idd "

 Thank You!......net iets makkelijker zo.

Volgende forumvraag: In beslag genomen honden herdacht.
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^