Hoi allemaal,
Is het normaal dat na het versturen van een PB er een overzicht wordt getoond van alle gebruikers, of is er dan iets misgegaan? Dit was nl mijn eerste PB.
En kan ik ook ergens nalezen wat ik aan PB-tjes heb verstuurd?
Een vraag aan de modjes:
* zou het anders mogelijk zijn dit wel in te stellen?
Greetz,
Rian



3 doggies
