Wat zoude jullie kiezen?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Suzanne & SennaSuzanne & Senna

honden foto van Suzanne & Senna

Bedankt weer voor de eerlijke antwoorden. Hoeveel wat kost gaat het even niet om. Ik ben er gewoon nieuwsgierig naar wat meeste baasjes zoude willen en waarom. Bij ons wordt voor het bos vergunning gevraagd inderdaad. Met vergunning mag je niet meer dan 8 honden en zonder vergunning niet meer dan 5 honden. Al loop je met ze 3e. De regels in het bos worden inderdaad steeds scherper en vind dat wel goed. Wij lopen met niet meer dan 7 honden meestal. En al gaat het prima tot nu toe. Loop ik toch tegen de dingen aan wat jullie hier nu aan kaarten.

Ik zelf zou me hond zoals eerder gezegd ook nooit mee geven aan een uitlaatservice of andere uitlaat gebeuren. Ondanks ik er zelf werk haha. Maar moest het zo zij , kies ik ook voor omheind voor de veiligheid. Gewoon een speelweide. Zonder andere bos gebruikers waar je soms gevaarlijk in de clinch mee kan komen.

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: honden en scootmobiel
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^