engelse stafford teef

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Sanne (Gast)

Hallo iedereen, Dit is de eerste keer dat ik op dit forum ben maar om meteen met de deur in huis te vallen. Mijn vriend en ik zijn al een lange tijd op zoek naar een 2de hond, mijn vriend wil graag een stafford. Nou waren wij op marktplaats aan het neuzen en kwamen we een prachtige stafford teef tegen die goed met katten en andere honden op kan schieten (stond in de adv) ze is 2 jaar, zelf hebben we al een boomer hondje (maltezer leeuwtje) en dat is een reu. Het is een heel lief hondje van 8 en vind andere honden geweldig maar mijn vraag is of er geen wrijving kan gaan ontstaan tussen die 2 ook ivm lengte verschil? Ik wil onze eventuele toekomstige aanwinst wel enorm welkom laten voelen bij ons. Alvast bedankt. Gr Sanne

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel stephaniestephanie

honden foto van stephanie

kan ik je niet bij helpen maar er zitten hier op HP genoeg mensen met staffords die je zeker meer uitleg kunnen geven.

 

maar 1 ding wil ik toch zeggen als je een hond van 2j van marktplaats haalt probeer dan AUB genoeg over haar achtergrond te weten te komen, waarom doen ze hun hond weg, enz...   ga niet overhaast te werk zeker met zo'n rassen (niet slecht bedoeld).

Sanne (Gast)

Hoi Stephanie, bedankt voor je snelle reactie.

Dat is is ook 1 van de dingen waar ik erg op let, ons boomertje hebben we ook van marktplaats en daar hebben we ook gevraagd wat de redenen waren, in zijn geval was het omdat ze er geen tijd meer in staken en het beessie soms 12 uren lang in een bench moest blijven etc. Nu heeft ie een grote tuin, en de bench hebben we meteen weg gedaan. Goede tip dankjewel!

 

honden page profiel DreamteamDreamteam

honden foto van Dreamteam

Ja hoor qua grote kan alles ik heb ook kleine en grote honden. 

honden page profiel DreamteamDreamteam

honden foto van Dreamteam

" kan ik je niet bij helpen maar er zitten hier op HP genoeg mensen met staffords die je zeker meer uitleg kunnen geven.
 
maar 1 ding wil ik toch zeggen als je een hond van 2j van marktplaats haalt probeer dan AUB genoeg over haar achtergrond te weten te komen, waarom doen ze hun hond weg, enz...   ga niet overhaast te werk zeker met zo'n rassen (niet slecht bedoeld). "

 Ben ik het mee eens

Sanne (Gast)

Hoi Robin, dat is erg fijn om te weten. Mocht het met de stafford wel of niet doorgaan laat ik het weten en waarom. Alvast bedankt

honden page profiel B met D&A†B met D&A†

honden foto van B met D&A†

Ik zou het niet doen.
Staffords staan erom bekend dat ze niet heel erg dier sociaal zijn.

Ik zou persoonlijk ook nooit zomaar een advertentie op marktplaats geloven.

 

Ik zou het niet aandurven met een Boomertje.

Die heeft geen schijn van kans.

 

Qua grootte zou het prima kunnen maar ik zou gaan voor een hond die sociaal is omgang met andere honden.

Sanne (Gast)

Hallo B, 

Ja mijn angst is ook wel dat het dus mis gaat en dat ons boomertje er enorm de dupe van wordt, ik ben dan wel snel geneigd om een kennismaking tussen die 2 te regelen om te kijken hoe dat er aan toe gaat als het dan al mis is dan is het jammer maar helaas. En het klopt zeker dat niet alle advertenties van marktplaats te vertrouwen zijn maar ach ik kan heel moeilijk de rug toekeren naar zulke lieve beesten. Ik ga sowieso nog in overleg met m'n vriend of dit wel wijsheid is. Dankjewel

honden page profiel B met D&A†B met D&A†

honden foto van B met D&A†

Ook 1 kennismaking zegt niks.

Het is gewoon een ras wat niet te vertrouwen is met andere honden. Helaas.

Zeker als je de achtergrond niet weet.

Zou je ze ooit gezamenlijk durven thuis te laten?

 

Ik snap dat je je rug niet kan toekeren maar er zijn heel erg veel honden die een tweede kans willen. De asielen zitten vol.

 

Deze leukerd bijvoorbeeld: 

http://ikzoekbaas.dierenbescherming.nl/asiel-dieren/hond/74878/edo-hammers-kampen

 

 

Sanne (Gast)

Je hebt zeker gelijk. En nee ik zou ze dan niet gezamelijk alleen laten. Misschien is het inderdaad beter om bij het asiel langs te gaan. Pffft wat is het toch moeilijk om te weten of het een juiste keus is.

Sanne (Gast)

Oooh wat een schatje!! 

honden page profiel B met D&A†B met D&A†

honden foto van B met D&A†

Ja moeilijk is het altijd.

Er zijn zoveel honden die een nieuw huisje zoeken.

Je vindt op een gegeven moment een hond waarvan je gelijk denkt, dat is hem!

 

Kijk gewoon eens rond in het asiel en als jullie een hond vinden die jullie beide aanspreekt kan je eens langs gaan en jullie Boomertje meenemen en gaan wandelen.

Als er een klik is dan wordt de keuze misschien wat makkelijker.

 

Wie weet wat je tegen komt 

Sanne (Gast)

Na overleg met m'n vriend besloten om de hond niet te nemen. We laten het nu eerst zo. Misschien het asiel binnekort even bezoeken :-)

honden page profiel B met D&A†B met D&A†

honden foto van B met D&A†

Succes 

Maak anders even een account aan.

Zou leuk zijn als je nog eens laat weten als er toch een tweede hond is gekomen.

Sanne (Gast)

Is goed doe ik wel even! 

honden page profiel SanneSanne

Hoppa aangemaakt! ;-)

honden page profiel B met D&A†B met D&A†

honden foto van B met D&A†

Welkom 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Sanne, welkom hier, en top dat je navraag doet naar de hond, zelf heb ik geen stafford, maar weet van vele hier op het forum dat het soms moeilijk is om er twee honden op na te houden, waarvan een al gesetteld is bij jullie.

 

een Boomer, met bijvoorbeeld een Labrador of Golden, is geen probleem, maar een Stafford daar moet je voorzichtig mee zijn, vaak zijn ze niet tolerant naar anderen honden toe, als je geen Boomer zou hebben, die heb je nu, dan zou ik geen enkel bezwaar zien, als je eens zou gaan kennismaken.

 

maar hier zijn vele Staffords eigenaren {dat ben ik niet} die je heel zeker weten goede raad kunnen geven.

 

Sanne, veel succes, en top dat je van te voren je erin gaat verdiepen.

honden page profiel SanneSanne

Hai Willemijn, ik vind het ook een grote verantwoordelijkheid. En aangezien ik zelf nog nooit een stafford heb gehad wou ik wel de nodige info erover verzamelen. We hebben nu besloten dat als Rocky (ons boomertje) komt te overlijden er dan een stafford o.i.d komt.. maaaar ik wil nog heel lang van onze deugniet genieten.

honden page profiel Iris, Lynn & Sam   Iris, Lynn & Sam goedgekeurde fokker

honden foto van Iris, Lynn & Sam

Welkom Sanne! Wat super dat je je al zo goed laat informeren 

 

Ik denk dat het inderdaad een goede keuze is geweest om af te zien van deze hond, aangezien staffords niet altijd goed gaan met andere honden. Ik hoop dat jullie binnenkort een super leuk maatje vinden die perfect bij jullie past!! 

honden page profiel MickMickgoedgekeurde fokker

honden foto van Mick

honden page profiel SanneSanne

Dankjewel, wij wachten gewoon lekker een paar jaar en dan ga ik voor de volle 110% op zoek naar een hond die heel liefde en knuffels kan gebruiken!

honden page profiel SanneSanne

Hoi Mick, nee daar ben ik niet toe bereid. En dat is puur omdat ik wil dat al mijn huisdieren in harmonie met elkaar kunnen leven. :)

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Dankjewel, wij wachten gewoon lekker een paar jaar en dan ga ik voor de volle 110% op zoek naar een hond die heel liefde en knuffels kan gebruiken! "

 




;-) ik hoop echt dat jouw Boomer, nog heel lang bij je mag zijn, en misschien toch eens kijken in het asiel wat bij jouw Boomer kan.

honden page profiel SanneSanne

"  


;-) ik hoop echt dat jouw Boomer, nog heel lang bij je mag zijn, en misschien toch eens kijken in het asiel wat bij jouw Boomer kan. "

 Ik hoop het ook! Ja dat ben ik stiekem ook wel van plan, nu vriendjelief nog zo ver krijgen hihi

honden page profiel MickMickgoedgekeurde fokker

honden foto van Mick

 

 

honden page profiel SanneSanne

Dat zien we dan wel weer

 

honden page profiel moosmoos

honden foto van moos

Hoi Sanne, Ik denk dat het risico te groot is, wanneer je kiest voor een stafford. Ze is twee jaar, de omslag wat betreft hond-sociaal zijn kan nog komen... Wil je een maatje voor je maltezer, dan zou ik het risico niet nemen. Ik zou voor een ander ras gaan. groetjes Moniek

honden page profiel MYRIAMMYRIAM

honden foto van MYRIAM

" Beter voor een ander ras gaan dan!!

 

  "

 




wat een onzin zeg, hier ook een stafford en gaat ook niet apart,waarom moet zij een ander ras als je zelf drie van dit soort honden in een huis heb. jee lekker rustig, als je van te voren weet dat je met ieder ding, alle honden apart moet zetten.


bij mij zit het ook niks apart en kan alles met iedereen over weg, eet speelt en doet alles samen. misschien maak jij je honden zelf wel moeilijk of voed jij ze moeilijk op.


sanne ik zou niet gelijk een oudere stafford in huis nemen hoor. je weet nooit waarom ze hem of haar weg doen , en zijn die mensen wel eerlijk. neem anders een pup, kan je het zelf in goede banen leiden. kunnen ze met elkaar opgroeien, . succes met je zoektocht

joost (Gast)

Groot gelijk miriam

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

pagina 1 van 5 12 3 4 5
Volgende forumvraag: Grand Basset Griffon Vendéen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^