eerste tekenen van de eerste loopsheid?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers

honden foto van Patricia & de Musketiers

Skaraa is al 6,5 maand. Maar sinds een week beginnen de andere honden enorm aan haar achterste te ruiken. Skippa is zelfs begonnen met af en toe er op te rijden. Waardoor die een enorme snauw krijgt van Skaraa, en dan besluit op Sky te rijden, waarna die ook weer een snauw krijgt van Sky. Ondertussen corrigeer ik hem door hem er af te plukken of kei hard nee! Te roepen, hij weet dat het niet mag.

Skaraa zit veel vuldig daar te likken, met gevolg een niet al te frisse adem. Maar ook Sky gaat nu puppy rijden (Sky is teef), en de spanning tussen hun spelen loopt steeds verder op.

Is dit gewoon omdat ze puppy veiligheid af is, dat ze gewoon brutaler word en door de puberteit haar grenzen meer gaat uit testen? Of zijn dit de eerste tekenen dat ze loops zal gaan worden?

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

buiten ? wat meer plassen ? kleine plasjes ?

haar vulva veelvuldig schoon maken duid op loopsheid, je kan het zelf even controleren, de vulva gaat opzetten, dat zijn ook de eerste tekenen, en buiten wat veelvuldig plasjes uitzetten.

honden page profiel Kyra *Shadow* AngelKyra *Shadow* Angel 3 doggies

honden foto van Kyra *Shadow* Angel

De trainer dacht ook dat Kyra met 8 maanden loops werd binnen twee weken daarna ook omdat alle honden aan haar achterste roken. Nou mooi niet, pas met 11 maanden werd ze loops.

Ik zie aan haar als ze loops wordt, vaak en veel plasjes, en vaak doen of ze plas niet meer kan ophouden terwijl ze vier keer per dag wordt uitgelaten. En als ze bijna loops is dan likt ze veel aan haar vulva. Ook als Kyra loops moet worden en ik haar voor de staartaanzet aai gaat haar hele staart opzij, geen gezicht ;-). En als ze dan bijna loops is wordt ze erg knuffelig, wat ik dan weer heel leuk vind ;-)

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

leg een licht gekleurd kleed op haar plek dan zie je het zo,

honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers

honden foto van Patricia & de Musketiers

Lobke, kleedjes zitten even in de was ivm vlooien

Willemijn, ja het is nog niet opgezet, maar de haren er om heen zijn wel donkerder geworden ineens.

Kyra, ze doet continu alsof ze moet plassen, bij de deur staat ze dan te blaffen, en buiten doet ze niets, maar dit kan ook zijn omdat ze lekker puberend is en zo weet dat ze dan naar buiten mag.

Ze ligt erg veel van achteren, zoals ik al schreef hier boven, vandaar dacht ik dacht, misschien??

Ik heb ook al veel andere reuen die op haar willen rijden. Maar tja, het kan ook toeval zijn, of een teken om juist haar te laten zien dat ze niets te vertellen heeft?

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^