Ik moet eerlijk bekennen dat ik het ondertussen een beetje vervelend vind worden dat ik ook notificaties krijg van berichten die ik zelf plaats.
In mijn ogen totaal nutteloos omdat ik weet dat ik dat bericht heb geplaatst 
Is er geen mogelijkheid dat dat uit word gezet?



3 doggies










