puppy bang van vlees?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel LotteLotte

wij hebben een shih tzu pup van 6 maanden, we koken wel eens de resten van de kip voor haar, die vind ze altijd super lekker(niet te vaak hoor) maar vandaag had mijn vader lam voor haar gekookt, vers en alles. tijdens het koken zit ze meestal naast je, nu zat ze zo ver mogenlijk van mijn vader vandaan als het maar kon, en toen papa het wilde geven ging dr staart naar beneden en ze is er super bang van. ook van dr bakje was ze ineens heel bang. ze verstopt zich in de gang en ze kwam ook niet als we dr roepen. Dus ik was vlees uit een kuipje( wat ze normaal altijd super lekker vind) in een bakje gedaan en zelfs aar was ze bang van. we hebben niks raars gedaan, ik zelf denk misschien door de geur maar heb geen idee. ze is nu ook weer weg naar een paard(mini) hapjes is ze dus weer verstopt. herkent iemand dit gedrag?

MVG
Lotte en Nima

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "puppy bang van vlees?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel MarijkeMarijke

Is ze misschien ergens van geschrokken? Misschien had je een spiegelend bakje? Sommige hondjes schrikken er van wanneer ze zichzelf zien. Bijv . bij roestvrijstalen bakjes. Wees voorzichtig dat je het bange gedrag niet per ongeluk beloond. Laat de dierenarts evt. haar bekje nakijken. Misschien heeft ze pijn aan een (melk)tandje?

Lotte (Gast)

Nee want het was al voordat we het haar gaven toen t nog aan het koken was, heel raar

lotte (Gast)

iemand anders misschien?

ik ken nog 2 andere honden goed die vonden het super.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

zou je niet eens proberen om een vaste plek te creeren voor je hondje waar je het bakje voor hem neerzet ?

zodat je hondje alleen daar eet ? nergens anders, misschien wil ze nu net niet op dat moment eten en wordt het haar voorgehouden, terwijl ze niet wil.

en vaste tijden, bijvoorbeeld smorgens en savonds en verder niet. als jullie eten , niets geven, geen gebedel, ook al is dat leuk en lief bedoeld, maar geef een vaste plek zodat je hondje alleen daar eet.

Lotte (Gast)

Ze eet altijd op 1 plek en heeft altijd brokjes staan omdat ze andera niet eet, ze eet wanneer ze honger heeft en dit gaat gewoon goed. Maar we gaven haar nog niks

honden page profiel Marjo en KibaMarjo en Kiba

honden foto van Marjo en Kiba

Het kan zijn dat ze bang werd voor de geur. Ik heb vorrig haar na kerst een varkens achterpoot gevonden inde bbosjes en kiba raaktw er compleet van in paniek.

Lotte (Gast)

Ja dat dacht ik zelf ook al

honden page profiel LotteLotte

laatst lag ze de hele tijd naast de BBQ toen papa aan het BBQ`en was. toen ging er een stuk lam op en weg was ze, niks gevallen of laten schrikken, lag echt aan het vlees. iemand eerder meegemaakt?

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "puppy bang van vlees?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^