Cane Corso reu Bayron zoekt een nieuw baasje.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel JohanJohan

Helaas hebben wij moeten besluiten om voor onze lieve Cane Corso reu Bayron een nieuw baasje te zoeken. Hij kan namelijk niet goed overweg met het drukke, onverwachte gedrag van onze dochter. Omdat wij ook een CC teefje in huis hebben waarbij alles kan, denkt onze dochter dat dat ook bij Bayron mag. Die is daar echter niet altijd van gediend en loopt dan weg. Maar de laatste tijd kan hij minder van haar hebben en wordt daar ook gestressed van. Wij willen voorkomen dat het fout gaat als Bayron zich een keer in het nauw gedreven voelt. En sinds 2 weken hebben we ook nog een zoontje. Hij is absoluut niet agressief tegen haar maar eerder onzeker. Wij hopen via het forum een serieuze honden liefhebber te vinden met verstand van het ras.

Steeds hebben wij voor andere oplossingen gezocht omdat Bayron altijd al wat onzeker is geweest. Daarom wilden we ook een maatje voor hem en toen is Doortje bij ons komen wonen en sindsdien gaat heel goed en is vrijwel nooit meer onzeker. Voor vrienden is hij de liefste van heel de wereld en iedereen is dan ook dol op hem. Bij vreemden is hij soms terughoudend en duurt het even voor hij de persoon vertrouwd. Maar als dat eenmaal zo ver is en ze krijgen een goede band dan staat hij altijd voor je klaar. Dit is typisch voor het Cane Corso ras dus volkomen normaal. Hij geeft zelf aan wanneer hij het ok vindt.

Bayron is nu net 3 jaar geworden (februari) en is niet gecastreerd en wel gechipt. Hij loopt zeer goed aan de riem en trekt nooit. Ook op de fiets is dat geen probleem. Dat vindt hij geweldig. Los lopen is ook al geen enkel probleem. Ook met andere honden is hij goed en is eerder onderdanig dan dominant maar wel nieuwsgierig. Katten is hij niet gewend maar dit is misschien wel aan te leren. Hij leert namelijk erg makkelijk en snel en daar is absoluut geen harde hand bij nodig. Binnen is hij heel rustig en sloopt niet en natuurlijk is hij zindelijk.

Dat klinkt als een prachthond en dat is hij ook! Wij hebben er ook erg veel moeite mee dat hij weg moet maar het kan zo echt niet meer. Het is onze eerste hond en we hebben hem zelf uit Tsjechië opgehaald bij Sarka (Corso of Bajer), een bekende fokker. Zijn vader is King Corso of Bajer en zijn moeder Lolita. Allebei te zien op http://www.ofbajer.com

Zoekt u een lieve, trouwe hond en heeft u geen kinderen (enige ervaring is beter)? En kunt u hem bieden wat wij niet meer kunnen? Neem dan contact op met mij via PB.



-- reactie gewijzigd door het moderator team op 18 juni om 16:58 --

-- reactie gewijzigd door het moderator team op 18 juni om 16:59 --

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Cane Corso reu Bayron zoekt een nieuw baasje." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Angela • BodhiAngela • Bodhigoedgekeurde fokker

honden foto van Angela • Bodhi

E-mailadres en telefoonnummer verwijderd; deze mogen niet geplaatst worden. Contact kan via PB verlopen.

TS heeft toestemming van het moderatorteam.

honden page profiel Miora,pebbles en quizMiora,pebbles en quiz

honden foto van Miora,pebbles en quiz

woonde bayron niet bij het baasje van choice? of heb ik wat gemist???

honden page profiel JohanJohan



-- reactie gewijzigd door het moderator team op 18 juni om 17:10 --

honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†***

honden foto van ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†***



Heb de foto even voor je neer gezet!

honden page profiel JohanJohan

Super bedankt! En laten we maar zeggen dat het met z'n vorige herplaatsing niet 'klikte'. Bayron heeft daarna tijdelijk gewoond bij een bevriende fokker. Tussen de honden én drie oudere kinderen. Dat ging allemaal uitstekend. Het is echter een Cane Corso, welke bekend staan om soms moeite te hebben met grote veranderingen. Én dat is een herplaatsing nu eenmaal. Na een klein weekje was hij helemaal gewend.

Vanwege ruimtegebrek woont hij nu weer bij ons én wachten we op een nieuw (geschikt) baasje...

honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor 3 doggies

honden foto van Helene en Tybor

Johan, altijd heel vervelend en akelig voor de hond als het toch niet gaat.En inderdaad je moet er niet aan denken dat het mis gaat tegenover je dochtertje.Kinderen blijven altijd impulsieve dingen doen waar een hond nou eenmaal niet van gediend is.Ik heb de foto bewonderd van deze prachtige reu en hoop dat er zich iemand over hem wil ontfermen en hem een heerlijk thuis kan geven.Succes voor deze kanjer.

honden page profiel JohanJohan

Tja, en zo is het. Onze dochter van 2 is nu erg impulsief en stuitert alle kanten op. Onze andere hond maakt dat allemaal niets uit. Stiekem wisten we al dat die dag ooit zou komen maar daar wil je niet aan denken...

Bedankt voor je antwoord!

honden page profiel JohanJohan

Goed nieuws! Bayron heeft een nieuw thuis gevonden. En nog wel op een grote boerderij/manege bij twee hele lieve mensen en hun twee honden (teefjes). Hij mag daar vaak los lopen op het terrein en weiland dus dat gaat helemaal goed komen!! Wat ons betreft is dit echt het perfecte thuis voor Bayron. Veel buiten, vrijheid, ruimte en noem maar op.

Nu maar hopen dat hij zich even goed gedraagt. Hij heeft wel moeite met grote veranderingen maar zijn nieuwe baasjes gaan er 100% voor.

honden page profiel Naomi & de 'kids' ....Naomi & de 'kids' ....

honden foto van Naomi & de 'kids' ....

Aah, wat fijn dat Bayron een nieuw thuis heeft! Hopelijk is dit een match made in heaven want daar ga je bij een herplaatsing natuurlijk voor!

Gelukkig zijn jullie verstandig genoeg geweest om verdere problemen tussen Bayron en jullie dochtertje te voorkomen. Heel goed!

Ik duim ervoor dat het bij de nieuwe eigenaren helemaal goed zal verlopen! :-D

honden page profiel annemieke&nakannemieke&nak

honden foto van annemieke&nak

Ik ga duimen,dat dit nieuwe thuis Byron heel goed gaat bevallen.En dat hij kan blijven! :-D :-D

Zo te lezen is het wel een hele goede plaats voor hem,en dan nog twee dames aan zijn zijde,wát een bofkont! :-D :-D :-D

Johan,wat zal je blij en opgelucht zijn,je houd het vast ook goed in de gaten.Nog gefeliciteerd met je zoontje. :-D :-D :-D

honden page profiel JohanJohan

Bedankt allen! We zijn erg blij. Misschien heeft het zo moeten zijn. Ze hebben nu 3 honden genaamd Bayron, Billy en Bandit, haha... Toeval?!?!

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

Hey goed nieuws!! Bayron, Billy en Bandit haha, kan bijna geen toeval zijn. 

Ik hoop van harte voor hem dat het ditmaal wel gaat lukken, hij verdient alleen het beste.

Is hij al bij zijn nieuwe familie?

honden page profiel Erika & Faya  ?BRL?Erika & Faya ?BRL?goedgekeurde fokker

honden foto van Erika & Faya  ?BRL?

Super!!
Ik hoop dat het van beide kanten goed zal bevallen!

de namen passen in ieder geval perfect bij elkaar haha

honden page profiel JohanJohan

Hij zit er sinds gisteren. Hij heeft zelfs gegeten terwijl hij anders 1 à 2 dagen van slag was en niet at. Ik denk dat hij geen huishond is en dat hij daar veel gelukkiger kan worden.

Desalniettemin missen wij hem verschrikkelijk en was het afscheid weer zwaar. Maar wij hebben er toch een goed gevoel bij.

honden page profiel Dy-AnnDy-Ann

honden foto van Dy-Ann

wat fijn dat Beyron een nieuw plekje gevonden heeft!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Cane Corso reu Bayron zoekt een nieuw baasje." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Xena zoekt een nieuwe thuis
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^