Bij Hondenpage op Facebook kunnen mensen andere mensen lidmaken. Kan deze functie uitgezet worden? Ik vind het enorm vervelend dat ik nu voor de tweede keer zonder mijn toestemming lid ben gemaakt. Eigenlijk vind ik dit not-done. Volgens mij ligt het aan de instellingen van HP FB, want op mijn account zie ik niet hoe ik dit uit kan zetten.
Het moet toch niet kunnen dat je zomaar lid gemaakt wordt van een groep zonder jouw toestemming?


3 doggies



