Fokker vermelding van Scott of Buggleuch

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Scott of Buggleuch
Beschrijving: hobby fokker van volgende ras de Scottish terrier Enkel één nestje per jaar onder de controle van Koninklijke Maatschappij Sint-Hubertus Ik heb een Westie van 4 jaar waar ik niet meer met kweek en 4 Scotties. De scotties zijn 4 generaties die ik zelf gekweekt heb, de oudste is is helaas overleden door een ongeval de 3 andere uit zedelfde afstamming heb ik nog steeds de jongste krijgt een nestje begin april, dat zal dan ook het laatste nestje zijn. We kochten een nieuwe pup vorig jaar Funnygirl du Roc Bel Air waar we waarschijnlijk tegen het einde van dit jaar een nestje van willen.

Contact
Website: geen
Telefoon: 03 293 69 93

Adres
Woonplaats: Boom

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Scott of Buggleuch is te vinden onder
- West Highland White Terrier fokkers
- Schotse Terrier fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Met de Scottie wordt er enkel één maal in het jaar gefokt en dit maar drie maal in hun leven. De eerste keer dat er met hen gefokt werd waren de honden 2 jaar ongeveer.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
De honden hebben een DNA onderzoek gehad en zijn vrij van alle ziekten. Indien we een nestje hebben wordt het aangegeven aan De Koninklijke Maatschappij Sint Hubertus die de stambomen beheren in België en waken over de degelijke omstandigheden waarin gekweekt wordt.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups en ook de ouders zijn in regel met alle inentingen die verplicht zijn volgens de Europese wetgeving. Ze hebben een Europees paspoort waarin alle onderzoeken en inentingen vermeld staan.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Vanaf 9 weken mogen de pups de nest verlaten.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1 nest per jaar met een limiet van 3 per hond.

Hoe en waar groeien de pups op ?
Al onze hondjes leven in onze woonkamer en de pups staan daar ook. Van het ogenblik dat onze pups geboren worden tot de dag dat ze naar hun nieuwe baasje gaan staan ze onder toezicht van mijn vrouw die zelfs tijdens de nacht in de buurt slaapt.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Scott of Buggleuch
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Scott of BuggleuchScott of BuggleuchScott of BuggleuchScott of BuggleuchScott of BuggleuchScott of BuggleuchScott of BuggleuchScott of Buggleuch

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Scott of Buggleuch

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^