Fokker vermelding van Gordon Setters of the Purple Fallow

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Gordon Setters of the Purple Fallow is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Helaas kennen we Gordon Setters of the Purple Fallow nog niet goed genoeg om een gouden ster te geven. Zodra Gordon Setters of the Purple Fallow langer actief is op de HondenPage zijn wij dit wel van plan. Dit betekend dat wij vinden dat Gordon Setters of the Purple Fallow een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid. De HondenPage kan het voorzichtig aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Gordon Setters of the Purple Fallow
Beschrijving: Wij verwachten een nestje in oktober 2019. Occasionele fokker van gordon setters in huiselijke sfeer. Wij verwachten max. 1 maal per jaar gordon setter pups uit ouders geselecteerd op karakter en schoonheid met behoud van de werkkwaliteiten. Beide ouders worden getest op erfelijke ziekten zoals de erfelijke oogafwijking PRA (RCD4) en heupdysplasie. Wij hebben al nakomelingen in Belgiƫ, Nederland, Duitsland en Canada. Alle hondjes zijn heerlijke knuffelige gezinsleden en meerdere doen het erg goed op de show. De gordon setter heeft een actieve baas nodig en is een heel geschikte familiehond. Hij heeft redelijke eisen qua vachtverzorging, ook hierin kan ik u adviseren als hondentrimster. U kan steed contact opnemen om eens naar de moeder en andere familieleden te komen kijken en eventueel samen een wandeling te maken zodat u kunt zien hoe de honden in de omgang zijn. Neem ook eens een kijkje op de facebookpagina voor foto's en filmpjes van de pups en van de showresultaten. https://www.facebook.com/gordonsetterpups

Contact
Website: https://www.facebook.com/gordonsetterpups
Telefoon: +32472665558

Adres
Woonplaats: Bilzen

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Gordon Setters of the Purple Fallow is te vinden onder
- Gordon Setter fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Farquharson's Near Your Heart, Cara, de moeder is geboren in 2014. Haar jachtbrevet haalde ze in 2017. Ze kreeg haar eerste nestje in augustus 2018 en enkele maanden (!!) later haalde ze haar gehoorzaamheidsbrevet. Ze is erg intelligent en meewerkend, speels, apporteert geweldig, en een echte knuffelaar, kortom een heerlijke hond. Het is een grote dame met een gemakkelijk te onderhouden, zachte glanzende vacht. De vader kies ik op basis van karakter, schoonheid en werkkwaliteiten. De vader van het eerste nest, Sundance (Black Mystery Quite The Sundance Kid) is geboren in 2013. Hij heeft meerdere internationale kampioenstitels in de show en is trialer op natuurlijk wild (werkproef) in Frankrijk. Hij heeft zijn kinderen prachtige toplijnen, een evenwichtige bouw en een glanzende gitzwarte vacht met een warme tankleur en donkere ogen gegeven. Voor de vader van het tweede nest koos ik Cheyenne, ook al omwille van zijn goede karakter, omdat hij iets kleiner is dan Cara, goed Engels bloed in zijn aderen heeft uit de zeer bekende Amscot lijnen die honden geven die zowel erg mooi als erg goede veldwerkers zijn (meerdere dual champions in deze kennel). Cheyenne heeft nog nooit een nest gegeven in Belgie, wel lopen er enkele erg knappe nakomelingen rond die ingevoerd werden.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Cara (Farquharson's Near Your Heart): PRA (RCD4) Vrij HD A Sundance (Black Mystery Quite The Sundance Kid) PRA (RCD4) Vrij, HD B (evaluatie in Belgie) Cheyenne (Amscot Cheyenne Poacher) PRA (RCD4) Vrij, HD B (Evaluatie in Belgie)

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups worden onderzocht na de geboorte en bij de inentingen. Ze worden ontwormd op 2, 4, 6 en 8 weken. Op 10 weken dient de pup een ontworming te krijgen bij zijn nieuwe baas.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De pups mogen vanaf 8 weken naar hun nieuwe baasje. Langer bij mama blijven is mogelijk en dan besteed ik extra aandacht aan de socialisatie aan mensen, dingen, situaties, geluiden, plaatsen, ... Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Omdat er ook tijd moet zijn voor leuke dingen en een nest opvoeden erg veel energie kost van de moeder, krijgt een teefje hier maximum 2 nesten tijdens haar leven. De nesten worden dan ook zorgvuldig gepland dit komt neer op max. 1 nest per jaar.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De eerste 4 weken verblijven de pups in de huiskamer waar ze wennen aan allerlei huiselijke geluiden zoals de stofzuiger, de vaatwasser, televisie, piano, vallende voorwerpen, deuren, ... noem maar op. Vanaf die tijd mogen ze zo vaak mogelijk naar buiten bij mooi weer zodat ze kunnen wennen aan verkeer, vliegtuigen, vogels .... kortom aan buiten waar ze ook meer ruimte hebben om te spelen. Ze verblijven dan in een grote puppy ren, op klinkers en voorzien van zachte bedjes en beschutting. Vanaf die tijd doen ze ook meerdere keren dagelijks een rondje naar het gras met mama zodat ze op 8 weken een zeer goed idee hebben waar hun plasje moet gebeuren. Meerdere pups waren op 8 weken zindelijk!

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Gordon Setters of the Purple Fallow
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Gordon Setters of the Purple FallowGordon Setters of the Purple Fallow

Puppy advertenties van Gordon Setters of the Purple Fallow

07-12 Gordon Setter pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^