Fokker vermelding van Het Merkske

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Het Merkske
Beschrijving: Wij fokken ruwharige / broken coated Jack Russells en streven naar het type laagbenige ouderwetse "Puddingjacks". In 1984 importeerde ik mijn eerste twee Jack Russelltjes uit Engeland. Een gladharige reu en een ruwharige teef. Vanaf toen ben ik verknocht aan dit ras. Toen nog vrij onbekend ( onvoorstelbaar ! ) maar nu heeft de JR de wereld veroverd. Van mijn eerste 2 heb ik een paar keer een nestje gefokt vrnl. voor familie en kennissen. Sinds een jaar of 12 heb ik het fokken weer opgepakt en inmiddels mijn eigen tevenlijnen in meerdere generaties opgezet met de bedoeling die oude originele lijnen vast te houden. Ik heb de beschikking over twee prachtige reutjes ,zorgvuldig geselecteerd om mijn lijnen zuiver te houden. Gezond,fijn karakter en zeer sociaal. Onzewebsite is niet echt update maar bevat wel info. Onze Facebookpagina vind U onder kennel het Merkske fokt ruwharige jack russells. Tevens is er een eigenaren groep onder de naam het Merkske Jack Russell terriers. Daar kunt U veel info krijgen over mij en mijn hondjes.

Contact
Website: http:// www.jackrussell.noordbrabantnet.nl
Telefoon: 0031135078328 / 0031625507327

Adres
Woonplaats: Baarle Nassau

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Hondenrassen

Het Merkske is te vinden onder
- Jack Russell Terrier fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Gefokt wordt met teefjes tussen 2 en 7 jaar.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Door het fokken met alleen onze eigen teefjes weten wij zeker dat de hondjes geen erfelijke afwijkingen hebben. Ze zijn streng geselecteerd op gezondheid en karakter.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups worden onderzocht door de dierenarts bij de eerste enting. Deze geven wij tussen de 6 en 7 weken oud. De pups zijn op schema om de 14 dagen ontwormd. Ze hebben een nederlands EU paspoort en zijn gechipt en geregistreerd. Een gezondheidsverklaring staat in het paspoort.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Op een leeftijd van 8 weken mogen ze naar hun nieuwe baasje. Ze zijn bij ons goed gesocialiseerd en vrijwel zindelijk als ze vertrekken.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Onze teefjes krijgen jaarlijks een nestje .

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien op in huiselijke kring. Alles voor een goede socialisering wordt met ze gedaan.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Het Merkske
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Het Merkske

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Het Merkske

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^