Fokker vermelding van Cana del Vento

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Cana del Vento
Beschrijving: Wij zijn een familiale kennel, die raszuivere italiaanse windhondjes kweken rekening houdend met de rasstandaard, gezondheid en karakter. De puppies ontvangen een europees ID met alle verplichte vaccinaties, zijn gechipt, een stamboom, DNA en een overeenkomst met garantie. En vanzelfsprekend een puppypakket. Wij houden steeds contact met onze puppykopers en staan steeds ter beschikking voor coaching en eventuele problemen om advies te geven. Daarom proberen wij jaarlijks een re√ľnie te organiseren om als onze hondjes terug te zien!

Contact
Website: http://canadelvento.atara.be
Telefoon: +32498205318

Adres
Woonplaats: Op aanvraag

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Cana del Vento is te vinden onder
- Italiaans Windhondje fokkers
-
Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function get() on null in /Websites/hondenpage/mvc/Layout/Template/fokkers/profiel.php:80 Stack trace: #0 /Websites/hondenpage/mvc/Layout/Theme/2.1/breed2column.php(79): include() #1 /Websites/hondenpage/mvc/index.php(1198): include('/Websites/honde...') #2 {main} thrown in /Websites/hondenpage/mvc/Layout/Template/fokkers/profiel.php on line 80