Fokker vermelding van Lobo de la Luna Llena

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Lobo de la Luna Llena
Beschrijving: Ons doel is om af en toe een nestje te fokken. Wij hanteren hiervoor de richtlijnen van Raad van beheer & FCI. Voor meer informatie over gezondheid, karakter en overige informatie kunt u terecht op onze website: Saarlooswolfhondenkennel.nl en FaceBook Lobo de la Luna Llena

Contact
Website: https://www.saarlooswolfhondenkennel.nl/
Telefoon: 06-21217179

Adres
Woonplaats: Woudenberg

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Lobo de la Luna Llena is te vinden onder
- Saarlooswolfhond fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Even kort voorstellen; wij hebben 3 generaties saarlooswolfhonden in huis. Luna (2013) is onze stammoeder uit haar eerste nest hebben wij een bosbruine dame gehouden. Haar naam is Girah (2017). Girah heeft in januari 2020 haar eerste nestje geworpen en hieruit hebben wij een een wolfsgrauwe dame gehouden haar naam is Nadie (2020). Onze planning is om in 2021 een 2e nestje te fokken met Girah. Wij hebben voor een wolfsgrauwe reu uit Frankrijk gekozen. Zijn naam is Iron. Voor meer informatie over stambomen, gezondheid en foto's is het verstandig om onze website te bezoeken.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Iron: HD-A, Dwerggroei vrij, DM drager, ECVO: vrij op alle punten. Girah: HD-A, Dwerggroei vrij, DM vrij, ECVO: vrij op alle punten.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Beide ouderdieren hebben alle gezondheidstesten ondergaan die verplicht zijn door Raad van Beheer, omdat Iron DM drager (Degeneratieve myelopathie) is worden de pups in de eerste 8 weken hierop getest. De pups worden niet getest op dwerggroei, omdat beide ouders hiervan vrij zijn. Van oudsher is het vaccinatiebeleid de pups te vaccineren met 6, 8 en 12 weken. Wij kiezen er voor om de pups eerst te laten titeren. Hiermee word onnodig vaccineren voorkomen. Meten is weten! Sinds 2015 is deze methode goed gekeurd door Raad van Beheer.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
8 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1 x per jaar

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups en moederhond wonen en groeien op in huis.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Lobo de la Luna Llena
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Lobo de la Luna LlenaLobo de la Luna LlenaLobo de la Luna LlenaLobo de la Luna LlenaLobo de la Luna LlenaLobo de la Luna LlenaLobo de la Luna Llena

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Lobo de la Luna Llena

16-10 Saarlooswolfhond pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^