Fokker vermelding van Passionate Dreams

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Passionate Dreams
Beschrijving: Passionate Dreams is een hobbykennel waar multicolor Yorkshire Terrier met diverse unieke kleuren gefokt worden. De gezondheid van de honden staat voorop. Alle ouderdieren zijn uitvoerig via DNA gescreend en pups worden,naast de inentingen, chip en ontwormingen gecontroleerd op levershunt en meestal PDA. Passionate Dreams fokt volgens de reglementen van de International Union of the Yorkshire Varieties.

Contact
Website: http://passionatedreams.weebly.com
Telefoon: 06 45602967

Adres
Woonplaats: Groot Ammers

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Passionate Dreams is te vinden onder
- Yorkshire Terrier fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
De honden waarmee gefokt wordt zijn zowel op exterieur als gezondheid goedgekeurd en zijn minimaal 15 maanden en maximaal 7 jaar. In deze periode mogen de teefjes maximaal 5 nesten voortbrengen indien de gesteldheid van de teef dit toestaat.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Porto-Systemische Shunt levershunt) (Geen PSS) Primaire Lens Luxatie (vrij) Ichthyose (vrij) Globoid leukodystrofie (ziekte van krabbe) (vrij) Hemofili-B (vrij) L2-Hydroxyglutaric aciduria Maligne Hyperthermie (vrij) Polycystic Kidney Disease (vrij) Patella Luxatie links en rechts (tot maximaal graad 1)

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups worden daags na de geboorte bezocht door de dierenarts voor controle van zowel pups als moeder. 1x PSS test (levershunt) 1x Veelal PDA test (hart) 2x enting + algehele controle Chip + registratie

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De pups mogen het nest verlaten wanneer zij 10 weken oud zijn tenzij de gezondheid of het gewicht van de pup dat niet toestaat.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Variabel

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien op in huiselijke kring tussen andere honden, volgen een vroeg neurologisch programma van 3 tot 16 dagen waarin zij worden geprikkeld dit "prikkelen" wordt naarmate ze ouder worden voortgezet. Socialisatie bestaat uit bezoekjes brengen aan een andere kennel, mensen die op visite komen en er worden bezoekjes afgelegd naar winkels en een bejaardentehuis en natuurlijk zelf veel met de pups bezig te zijn.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Passionate Dreams
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Passionate Dreams

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Passionate Dreams

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^