Fokker vermelding van Princess House

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Princess House
Beschrijving: Hallo, mijn naam is Melissa Steiger, een 27-jarige beginnende fokker en een liefhebber van het populaire bastaard hondenras de Boomer. Samen met mijn vriend heb ik Princess House opgericht in 2013. Onze aller, aller eerste Princess House Boomer was Shelley. De reden waarom we de fokkerij hebben opgericht, is vooral om het Boomer ras op een gezonde manier op de markt te zetten. Dit is zo dat men een gezonde Boomer pup neemt in plaats van een van de vele broodfokkers verspreid over Nederland en Belgiƫ. Wij willen dit zo snel mogelijk laten stoppen door zelf met fokken te beginnen! ;-) Mijn grootste inspiratie was mijn oma en haar kleine hondje genaamd Mieke. Mieke was zo wat mijn beste vriendin. Jammer genoeg is Mieke in 2007 overleden aan ouderdom, maar dat hield me niet tegen om nog een hond te nemen! Toen besloot ik om een Boomer fokkerij te openen, na veel informatie opgedaan te hebben.

Contact
Website: http://princesshouse.webnode.nl/
Telefoon: +31 0964 2660 897

Adres
Woonplaats: Norg

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Hondenrassen

Princess House is te vinden onder
-
Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function get() on null in /Websites/hondenpage/mvc/Layout/Template/fokkers/profiel.php:80 Stack trace: #0 /Websites/hondenpage/mvc/Layout/Theme/2.1/breed2column.php(79): include() #1 /Websites/hondenpage/mvc/index.php(1198): include('/Websites/honde...') #2 {main} thrown in /Websites/hondenpage/mvc/Layout/Template/fokkers/profiel.php on line 80