Fokker vermelding van Fantail

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Fantail
Beschrijving: Onze kennel bestaat sinds 1937 en wij fokken heel af en toe een nest uit gezonde ouders. Onze pups zijn volledig ontworm en gevaccineerd, zijn in het bezit van een DNA-profiel en officiële stamboom van de Raad van Beheer. Ook hebben ze de BEAR-test ondergaan en zijn allen beide zijde horend. Natuurlijk zijn ze voorzien van een microchip en zijn in het bezit van een Europees paspoort

Contact
Website: http://
Telefoon: 06-53118011

Adres
Woonplaats: Beek en Donk

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Fantail is te vinden onder
- Engelse Setter fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
De honden waarmee wij fokken hebben op tentoonstellingen in binnen- en buitenland bewezen uitmuntende vertegenwoordigers te zijn van het ras. Met onze jarenlange ervaring en gedegen kennis van het ras zijn wij er van overtuigd dat de combinaties die wij doen een positieve bijdragen leveren aan de schoonheid en gezondheid van de Engelse Setter.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
De ouders van onze pups zijn altijd getest op Hd en doofheid en hebben een officiële stamboom en DNA-profiel. Al onze nesten voldoen aan het fokreglement van de Nederlandse rasvereniging (VES)

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Onze pups worden 4x ontwormd en worden 2x geent voordat ze op de leeftijd van 9 weken naar hun nieuwe eigenaar mogen. Ze hebben dan op de leeftijd van 7 weken de BEAR-test ondergaan en zijn aan beide zijde horend. Verder zijn ze in het bezit van een Europees paspoort, DNA-profiel en zijn voorzien van een microchip.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De pups mogen op de leeftijd van 9 weken naar de nieuwe eigenaar.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Wij fokken hooguit 1 nest per 2½ a 3 jaar.

Hoe en waar groeien de pups op ?
Onze pups groeien in huis op en worden volledig gesocialiseerd

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Fantail
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Fantail

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Fantail

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^