Fokker vermelding van Du Pic De Pioulou

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Du Pic De Pioulou
Beschrijving: Wij zijn een familiale fokker met af en toe een nestje beschikbaar. Al onze honden wonen en leven ook in huis. De pups worden familiaal, sociaal en in huis geboren en grootgebracht. Wens je een pup van bij ons, dan kan je vooraf kennis maken,want we werken met een (vrijblijvende)resevatielijst, wat meestal betekend dat de pups reeds besproken zijn eer ze geboren zijn. Neem gerust contact op ! Onze volwassen honden zijn zeer sociaal en geselecteerd op schoonheid, karakter en rasstandaard gekeurd !

Contact
Website: http://www.dupicdepioulou.be
Telefoon: 0032479642566

Adres
Woonplaats: Brakel

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Du Pic De Pioulou is te vinden onder
- Pyreneese Herdershond à poil long fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Alle hondjes die in het fokprogramma geebruik worden zijn geselecteerd op sociaal karakter, schoonheid en rasstandaard eigen. Ze behaalde de verplichte foktoelating door de KMSH

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Ze zijn op HD getest en hebben A of B Ook getest of Patellaluxatie-vrij

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Hart/ogen/oren/ademhaling/ vacht/spieren en poten ... algemene check door onze dierenarts die daar voldoende tijd voor neemt. De puppy inentingen zijn standaard, kennelhoest en voor de pups die naar het buitenland gaan ook de rabiës vaccinatie.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
8 weken voor eigenaars die in Belgie wonen en 16 weken voor pups die naar het buitenland vertrekken (wij houden er rekening mee dat de pups de nodige verdere socialisatie krijgen in deze periode)

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1 à 2 nestjes per jaar -zodat we voldoende tijd hebben om ze te verzorgen en begeleiden.

Hoe en waar groeien de pups op ?
de pups worden in de woonkamer geboren en blijven er ook , afwisselend als het weer het toelaat kunnen ze ook rennen en ravotten in onze mooi afgesloten tuin. we laten visite toe zodat ze ook met andere mensen en kinderen in contact komen . Nadat ze ingeent zijn mogen ze ook hun eerst stapjes in de buitenwereld maken, zodat ze ook met verkeer en andere geluiden in contact komen.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Du Pic De Pioulou
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^