Fokker vermelding van Mirabelle

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Mirabelle
Beschrijving: NESTJE GEPLAND BEGIN 2016!! Hallo, wij zijn een gezellig gezin, met een dochter en een zoontje, 3 poezen, een paard, visjes en last but not least onze Mira (australian shepherd). We plannen binnenkort ons eerste nestje met Mira. Mira is op en top een gezinshond, actief buiten, gezellig en aanhankelijk binnen. Ze is ontzettend goed met onze kids, waakt ook fel over hen en kan perfect onder 1 dak leven met onze andere dieren.Sinds haar 6 maanden gaat ze wekelijks les in gehoorzaamheid volgen in de hondenschool en behoort nu al eventjes tot de gevorderden.Hoewel ze gehoorzaamheid leuk vindt, blinkt ze uit in agility. Als het maar snel is en ze kan springen. Ook zwemmen is volledig haar ding. Eind dit jaar plannen we ons eerste nestje. Alle testen zullen worden uitgevoerd en de pups zullen opgroeien in ons gezin, zullen onze poezen leren kennen, kennismaken met paarden, autorijden, buiten spelen, huishoudelijke taken enzo. Voor wie nog vragen heeft, vraag gerust!

Contact
Website: http://
Telefoon: 0496351551

Adres
Woonplaats: Schoolstraat 44

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Mirabelle is te vinden onder
- Australian Shepherd fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Mira is onze aussie en in oktober wordt zij 2 jaar. Eerder dan op 2 jarige leeftijd zal zij NIET gedekt worden. Toen ze 6 maand was zijn we met haar gestart in de hondenschool, waar zij nu in de gevorderden haar best doet. Gehoorzaamheid doet ze graag, maar door haar enthousiasme is ze veeleer een agilityfan. Mira heeft een fantastisch karakter, ze houdt van onze kinderen en vooral naar hen toe is ze zeer waakzaam. Onze poezen in huis interpreteren haar enthousiasme wel eens verkeerd, maar samenleven lukt perfect.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
HD, ED, MDR1, HSF4, CEA/PRA en ECVO oogonderzoek werden bij beide ouders van Mira getest en hierop zullen ook Mira en reu getest worden.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
puppy's zullen voorzien zijn van st hubertus stamboom, krijgen alle benodigde entingen, ECVO oogonderzoek,ontwormingen, chip, Europees dierenpaspoort.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
minimum 8 weken maar afhankelijk van de pups zelf, gedrag, het klaar zijn.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1

Hoe en waar groeien de pups op ?
In ons gezin, in de woonkamer in de aanwezigheid van mijn man en ik en onze 2 kinderen. Ikzelf werk maar 19u per week, waardoor er tijd en ruimte is voor een goede socialisatie. De pups zullen opgroeien met andere dieren, katten, zullen kennismaken met paarden, autorijden, in de tuin spelen, ....

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Mirabelle
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

MirabelleMirabelleMirabelleMirabelleMirabelleMirabelle

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Mirabelle

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^