Fokker vermelding van Beautyful Arankah

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Beautyful Arankah
Beschrijving: Hallo allemaal. We hebben dus 2 tibetaanse mastiff dames. Moeder en dochter, moeder is rood en heeft een paar nestjes gehad, maar mag nu mee moederen met haar dochter. Dochter heet aika en mag nog 1 A 2 nestjes krijgen. Natuurlijk hebben we alle gezondheidstesten gedaan. PRA , oke Schildklier normaal werkend HD A DNA profiel is aanwezig Verder hebben we met moeder en dochter shows gelopen met zeer goede resultaten. Onze honden wonen gewoon bij ons in huis, samen met onze katten ( Brits Korthaar) Ze zijn ook aan kinderen gewend. We passen regelmatig op onze kleinkinderen. We nemen onze 2 dames eigenlijk overal mee naartoe. Dit doen we ook met de pups. Zo wennen ze zoveel mogelijk aan allerlei verschillende situaties.

Contact
Website: http://www.catterydehaber.com
Telefoon: 0341 414015

Adres
Woonplaats: Harderwijk

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Beautyful Arankah is te vinden onder
- Tibetaanse Mastiff fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
We fokken nu nog met 1 hond. Een Black and tan teefje, haar moeder heeft een paar nestjes gehad. Het teefje waar we nu nog me fokken heeft 1 nestje gehad en is 5 jaar oud. Aika , het Black and tan teefje is een echte lieverd, zit totaal geen grammetje kwaad in. Ze is een echt softie. Dit is natuurlijk niet bij alle tm zo. Natuurlijk krijgen haar kinderen een eigen karakter mee. Maar uit het vorige nestje blijkt dat ook hun karaktertjes lief zijn. Ook de reu zoeken we uit op gezondheid , karakter , en uiterlijk.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
PRA ( ogen ) oke Schildklier , normaal werkend HD A DNA profiel aanwezig.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups worden ontwormd en krijgen hun eerste enting. DNA profiel , gechipt en natuurlijk een stamboom.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Vanaf 8 weken.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Hooguit 1 nestje per jaar.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien op in de huiskamer. Ze zijn aan katten en ( kleine) kinderen gewend. We besteden veel aandacht aan de socialisatie, als de pups met 6 weken hun eerste enting gehad hebben, wachten we even en dan mogen de pups de grote wereld ontdekken. We gaan met de auto naar een lagere school en daar is het groot feest, kinderen mogen daar puppy knuffelen, natuurlijk zijn we daar zelf bij en houden goed toezicht. Maar het is zo mooi om te zien hoe kinderen en puppy,s van elkaar genieten. Mama en oma hond gaan natuurlijk ook mee. Verder gaan we met ze naar de kinderboederij . Daar kunnen ze kijken en ruiken wat er nog meer in de wereld is, dan hun eigen huisje... Regelmatig zetten we een cd tje op met allerlei geluiden. Onweer, vuurwerk enz enz.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Beautyful Arankah
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Beautyful ArankahBeautyful ArankahBeautyful ArankahBeautyful ArankahBeautyful ArankahBeautyful ArankahBeautyful ArankahBeautyful ArankahBeautyful ArankahBeautyful ArankahBeautyful ArankahBeautyful Arankah

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Beautyful Arankah

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^