Fokker vermelding van Blue Rising Star

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Blue Rising Star
Beschrijving: Zo nu en dan een nestje uit weloverwogen combinatie. Wij zijn aangesloten bij de ASTCH (rasvereniging) sinds 2004 en hebben een geregistreerde kennelnaam bij de Raad van Beheer sinds 2005. Wij fokken uitsluitend met FCI stamboom. Onze honden worden getest op HD, ED, Ataxia en hartafwijkingen alvorens wij een nestje fokken. Onze pups groeien op in de woonkamer en worden goed gesocialiseerd, ook buitenshuis. Pups worden DNA gecertificeerd, gevaccineerd en ontwormd volgens schema. Zij worden tevens verkocht met een koopcontract inclusief gezondheidsgarantie op erfelijke afwijkingen. Neem gerust een kijkje op onze website om meer over ons, onze honden en ons fokprogramma te weten te komen. :)

Contact
Website: http://www.bluerisingstar.com
Telefoon:

Adres
Woonplaats: Musselkanaal

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Blue Rising Star is te vinden onder
- American Staffordshire Terrier fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Wij fokken met gezonde, stabiele teven vanaf 2,5 tm 7 jaar. Reuen kunnen in sommige gevallen op iets jongere of oudere leeftijd worden ingezet, uiteraard altijd op een verantwoorde manier.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
HD, ED, Ataxia, Hart en MAG-test.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Entingen op 6, 9 en 12 weken. Ontwormingen op 3, 5, 7 en 11 weken. Pups worden bij elk bezoek van of aan onze dierenarts onderzocht op afwijkingen.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Rond 8 weken.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1 tot 2

Hoe en waar groeien de pups op ?
Groeien op in de woonkamer tussen onze andere honden en onze dagelijkse bezigheden zoals stofzuigen, visite, televisie etc. Worden ook lekker mee naar buiten genomen om alvast te wennen aan verschillende omgevingen, verkeer etc.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Blue Rising Star
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Blue Rising Star

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Blue Rising Star

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^