Fokker vermelding van Flintstonesbulls

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Flintstonesbulls
Beschrijving: Wij willen garant staan voor een gezonde mooie en eerlijke bulldog, en wat ons betreft staat gezondheid bovenaan. Daarom worden de pups ook nagekeken door onze vaste dierenarts. De pups verblijven bij ons in huis, Ze gaan indien het weer het toelaat dagelijks mee naar buiten om te spelen in een ren buiten, Als de pups naar hun nieuwe baasje gaan zijn ze geent en hebben een paspoort, gechipped,elke 14 dagen ontwormd en er wordt een stamboom aangevraagd bij ARFE voor de pup die op naam van de nieuwe eigenaar wordt gezet. Ook krijgen de pups een puppypakket mee, en een schriftelijke koopovereenkomst. En natuurlijk kunt u nadat u de pup heeft gekocht, nog altijd een beroep op ons blijven doen voor informatie en/of advies.

Contact
Website: http://www.flintstonesbulls.nl
Telefoon: 0646426182

Adres
Woonplaats: Kootstertille

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Flintstonesbulls is te vinden onder
- Old English Bulldog fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Wij hebben vier Old English Bulldog teven waar wij zo nu en dan een nestje bij hebben.De leeftijd van onze teven hebben de leeftijd tussen de twee en vier jaar.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
De teven zijn getest op HD En ED,waarvan de uitslagen goed zijn en mee gefokt mag worden.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups worden getest op: Huid/Vacht Oren Ogen Gebit Lymfeknopen Respiratie Hart- en vaatstelsel digestieapp. Geslachtsapp. voedingstoestand Vlooien Teken Gewicht Ontworming De pups krijgen een Chip met chipnummer De pups krijgen hun eerste vaccinatie wanneer ze 6 weken oud zijn. Deze vaccinatie beschermt tegen ziekte die door het parvo- en hondenziektevirus wordt veroorzaakt.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Pups mogen het nest verlaten vanaf 8 weken!

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Pas als de teef anderhalf - twee jaar is krijgt zij het eerste nestje.1 nestje per jaar.In totaal max.vier nestjes per teef.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien in huis op,en na vier weken leren zij ook kennis maken met onze andere dieren(poezen,paarden en andere honden).

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Flintstonesbulls
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^