Fokker vermelding van Borders From The Sky

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Borders From The Sky is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Dit betekend dat wij vinden dat Borders From The Sky een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid.
De HondenPage kan het aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Borders From The Sky
Beschrijving: Wij zijn een gezin met 4 honden. Met onze Prachtige Border gaan we een nestje fokken. Alle testen zijn inbegrepen + stamboom. De pups groeien op in ons huis. Ze beleven dus alle dagdaagelijkse dingen. Ook socialisatie is zeer belangrijk. Verschillende materialen en geluiden zijn in de eerste levensweek zeer belangrijk!

Contact
Website: http://www.bordersfromthesky.com/
Telefoon:

Adres
Woonplaats: Bonheiden

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Borders From The Sky is te vinden onder
- Border Collie fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
De honden zullen pas gedekt worden op leeftijd van 2.5 jaar. Sky is zeer sportief. Ze houdt van veel werken met het baasje en daardoor heeft ze een enorme will to please. Naar mensen en kinderen is ze zeer lief. Ze houdt ervan om geaaid te worden en met kinderen is ze nog eens extra voorzichtig in omgang.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
HD: B CEA : Clear by DNA CL : Clear by DNA TNS : Clear by DNA MDR-1 : Clear by DNA Gonioscopie: Vrij Oogtest: vrij 2014-2015 Volledig schaargebit

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De dag na de geboorte zal de dierenarts langskomen en zal ze een complete check up geven. Inentingen zoals standaard procedure. Ook zullen de pups gechipt worden.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
tussen de 7.5 weken - 8 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
We kijken wat de tijd ons brengt! Als er 2 nesten komen van Sky gaat er zeker een jaar tussen zitten.

Hoe en waar groeien de pups op ?
Bij ons in de woonkamer. En hopelijk bij zeer sportieve baasjes!

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Borders From The Sky
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

honden page profiel from Aest Elorielfrom Aest Eloriel schreef op 26 mei om 18:18:
Super mooie Sky en Shauni, veel succes met julie eerste nestje!! Ben ervan overtuigd dat het met heel veel liefde en zorg zal gebeuren!!

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Borders From The SkyBorders From The SkyBorders From The SkyBorders From The SkyBorders From The SkyBorders From The SkyBorders From The SkyBorders From The SkyBorders From The Sky

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Borders From The Sky

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^