Fokker vermelding van Kennel van de Viersenhoeve

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Kennel van de Viersenhoeve
Beschrijving: Wij willen af en toe een nestje fokken voor de serieuze liefhebber. Doordat wij onze kennis en ervaring verder uitbreidden d.m.v. de cursussen Kynologische Kennis I en II en de cursus Exterieur en Beweging hopen wij u een goed opgevoede en gezonde pup te kunnen aanbieden die in en rondom onze boerderij opgroeit. Natuurlijk willen wij u op allerlei gebied adviseren en ondersteunen in het hebben en houden van uw hond. Bij het fokken staan bij ons een drietal zaken voorop: “Gezondheid, Karakter en Welzijn”. Een Grand Basset Griffon Vendeén is eigenzinnig, vrolijk, sociaal, rustig en evenwichtig. Het is een hond die aanhankelijk is naar het gezin en goed kan omgaan met kinderen. Het is wel een hond die goed moet worden opgevoed. De pups worden bij ons in de woonkamer geboren. Na 3 à 4 weken gaan ze kennis maken met de buitenwereld. Ze kunnen gedurende de tijd dat ze bij ons zijn naar binnen en naar buiten. Wij hebben een levendig gezin en zeker als er pups zijn veel bezoek zodat de pups bijzonder sociaal naar mensen toe zijn. Ook hebben wij andere honden en poezen waar de pups kennis mee maken. Wij proberen de pups zo zindelijk mogelijk te maken voor ze naar hun nieuwe baasjes gaan.

Contact
Website: http://www.viersenhoeve.nl
Telefoon: 0599-331055

Adres
Woonplaats: Alteveer Gn

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Kennel van de Viersenhoeve is te vinden onder
- Grand Basset griffon vendéen fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Onze honden wonen gewoon bij ons in huis, gezellig om ons heen. Ook hebben ze buiten een prachtig volledig omheinde speelvelden waar ze heerlijk op kunnen rennen en spelen. Wij hebben honden van diverse leeftijden, van jong tot oud. Op dit moment zelfs vier generaties, oma, moeder en kind/kleinkind/achterkleinkind. Heel leuk om te zien en mee te maken.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Onze rassen zijn gelukkig gezonde rassen. Uiteraard fokken wij volgens de regels van de rasvereniging.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups worden op de leeftijd van 6 weken onderzocht door de dierenarts en krijgen dan ook hun eerste inenting. De nieuwe baasjes moeten de pup dan nog de 9 en 12 weken enting geven bij hun eigen dierenarts. Natuurlijk worden de pups bij ons al meerdere keren ontwormd en de nieuwe baasjes krijgen een ontwormingsschema mee.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De pups mogen vanaf 8 weken naar hun nieuwe baasjes. Ze zijn dan voldoende ontwormd en geënt om de wijde wereld in te gaan. Ze eten en drinken zelfstandig en zitten midden in hun socialisatie / imprentingsperiode en kunnen met veel aandacht van hun nieuwe baasjes al snel van alles leren.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Er worden meerdere nestjes per jaar gefokt.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien op in onze woonkamer en natuurlijk als ze oud genoeg zijn mogen ze mee naar buiten. Ze kunnen dan vrij van binnen naar buiten lopen en omgekeerd. Als er puppen zijn is er altijd veel bezoek van jong tot oud en de puppen groeien natuurlijk ook op met onze andere honden en poezen. Als ze ingeënt zijn mogen ze mee naar puppyspeeluur om zo nog meer te socialiseren.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Kennel van de Viersenhoeve
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Kennel van de ViersenhoeveKennel van de ViersenhoeveKennel van de ViersenhoeveKennel van de ViersenhoeveKennel van de ViersenhoeveKennel van de ViersenhoeveKennel van de Viersenhoeve

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Kennel van de Viersenhoeve

10-07 Grands Bassets Griffons Vendéens pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^