Fokker vermelding van From Castle Of Beauties

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: From Castle Of Beauties
Beschrijving: Wij zijn reeds 30 jaar fokker van dit prachtig ras. Fokken uitsluitend met stamboom van de raad van beheer in Amsterdam en volgend de regels van de rasvereniging de nederlandse Westie Club. Tevens ontvangt u een verkoopovereenkomst opgemaakt door westieclub nederland. Gezondheid, Karakter en schoonheid is onze prerioteit. Volg ons op FACEBOOK onder: Jo en Maria Claassens. Voor de laatste informatie.

Contact
Website: http://www,westie.nl
Telefoon: 045-4049495

Adres
Woonplaats: Schimmert

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

From Castle Of Beauties is te vinden onder
- West Highland White Terrier fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Wij fokken uitsluitend met gezonde dieren welke nooit medicijnen hebben gehad.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
De ouderdieren waarmee wij fokken hebben allemaal een zeer uitgebreide gezondheids onderzoek ondergaan. zie op onze website voor de uitslagen.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Onze pups worden uiteraard aan een zeer strenge controle beurt door onze dierenarts onderworpen. Alle puppies zoals de ouderdieren krijgen de meest uitgebreide inentingen die er maar bestaan voor de beste bescherming.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Onze puppies mogen op zijn vroegst bij 9 weken oud naar hun nieuwe baasjes toe nadat ze bij de dierenarts zijn geweest voor een zeer uitgebreide gezondheids keuring ,4 x ontwormd zijn en grotendeels zindelijk zijn gemaakt. Socializering gebeurt bij ons in onze woonkamer tot 5 weken oud en daarna in onze leefkeuken.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Wij fokken uitsluitend op aanvraag en men moet zich dan ook eerst bij ons aan melden waarna een persoonlijk gesprek volgt.

Hoe en waar groeien de pups op ?
Onze puppies worden bij ons in de woonkamer geboren en verblijven daar tot een l;eeftijd van 5 weken. Vanaf 5 weken komen ze bij ons in onze leefkeuken tot ze naar hun nieuw baasje bij 9 weken gaan.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met From Castle Of Beauties
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

From Castle Of BeautiesFrom Castle Of BeautiesFrom Castle Of BeautiesFrom Castle Of BeautiesFrom Castle Of BeautiesFrom Castle Of BeautiesFrom Castle Of BeautiesFrom Castle Of Beauties

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van From Castle Of Beauties

16-10 West Highland White Terrier pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^