Fokker vermelding van Detchema Tibetaanse Mastiff

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Detchema Tibetaanse Mastiff
Beschrijving: Hallo Allemaal, wij zijn Gerard en Foekje en wonen samen met onze kinderen onze Tibetaanse mastiffs & Tibetaanse Terriers ,en andere dieren in een gezellig dorp in Friesland. Al onze hondjes hebben het reuze naar hun zin hier, lekker vrij spelen in een hele grote tuin, en ook gezellig bij ons in huis zodat wij onze bank regelmatig af moeten staan omdat die bezet is ::-)) Ook als er puppies geboren zijn, worden de kleine hummeltjes liefdevol en met veel zorg in ons gezin en huis grootgebracht, zodat ze samen met ons een hele gezellige tijd beleven voordat ze naar hun nieuwe Families gaan

Contact
Website: http://www.detchema.nl
Telefoon: 0511 481044 of 06 41778337

Adres
Woonplaats: Kollumerzwaag

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Detchema Tibetaanse Mastiff is te vinden onder
- Tibetaanse Mastiff fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Onze Tibetaanse mastiffs leven bij ons in en om huis en zijn géén kennelhonden. Ook onze reuen worden minimaal ingezet voor de fok, het geeft geen meerwaarde aan het ras om een reu veelvuldig nesten te laten verwekken. Wij houden van onze honden voor ons plezier en zijn volwaardige gezinsleden.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Al onze honden zijn getest op Heupdisplasie, patella's ellebogen, PRA en schildklier functie, en allen vrij bevonden.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Onze pups krijgen hun eerste enting op de leeftijd van 6 weken en worden algeheel onderzocht op hun gezondheid. Oogjes, oren, gebit, hartje, longen, geslachtsdelen met name de reutjes dat hun beide testikels zijn ingedaald, parasieten, gewrichten en patella's.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Onze puppies mogen vanaf 8 á 9 weken leeftijd naar hun nieuwe gezin of baasje, dit doen we verspreid over minstens een week, zodat de moederhond aan het idee kan wennen dat haar pupjes elders gaan wonen. Het zou cru zijn alle pups in 1 weekend bij haar weg te halen.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
wij fokken eens in de twee jaar 1 nest, of bij hoge uitzondering 2 nesten. Dit afhankelijk van de aanvragen.

Hoe en waar groeien de pups op ?
Onze puppies groeien natuurlijk op in ons gezin en in huis.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Detchema Tibetaanse Mastiff
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Detchema Tibetaanse MastiffDetchema Tibetaanse MastiffDetchema Tibetaanse MastiffDetchema Tibetaanse MastiffDetchema Tibetaanse MastiffDetchema Tibetaanse MastiffDetchema Tibetaanse MastiffDetchema Tibetaanse MastiffDetchema Tibetaanse MastiffDetchema Tibetaanse MastiffDetchema Tibetaanse MastiffDetchema Tibetaanse MastiffDetchema Tibetaanse MastiffDetchema Tibetaanse MastiffDetchema Tibetaanse MastiffDetchema Tibetaanse MastiffDetchema Tibetaanse MastiffDetchema Tibetaanse MastiffDetchema Tibetaanse MastiffDetchema Tibetaanse MastiffDetchema Tibetaanse MastiffDetchema Tibetaanse Mastiff

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Detchema Tibetaanse Mastiff

03-06 Tibetaanse Mastiff pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^