Fokker vermelding van Assertor Unicus

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Assertor Unicus is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Helaas kennen we Assertor Unicus nog niet goed genoeg om een gouden ster te geven. Zodra Assertor Unicus langer actief is op de HondenPage zijn wij dit wel van plan. Dit betekend dat wij vinden dat Assertor Unicus een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid. De HondenPage kan het voorzichtig aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Assertor Unicus
Beschrijving: Onze Kennel "Assentor Unicus" is erkend door de FCI (65/11). Ik woon en studeer in Mainz (Duitsland). In 2008 is mijn man voor zijn werk verhuist van Duitsland naar Kroätie waar hij nog steeds werkt. Hierdoor pendelen we tussen Duitsland en Kroätie. Een jaar later kwamen er 2 Tornjaks in onze familie. In 2010 werd ik ernstig ziek en hebben de honden ons door deze donkere tijd geholpen, hiervoor zijn we ze eeuwig dankbaar. In 2011 is onze kennel geboren, we willen werken aan het behoud van dit prachtige ras en streven naar gezonde en prachtige honden. We hebben geen grote fokkerij, we zullen waarschijnlijk één nest per twee tot drij jaar fokken aangezien we voornamelijk voor de liefde voor het ras fokken. Tornjaks zijn uitstekende huishonden, ze houden van kinderen, zijn trouw aan familie en onafhankelijke vee-beschermers. Ze kunnen eveneens worden opgeleid tot therapie of reddingshonden. Groeten, Assertor Unicus

Contact
Website: http://www.facebook.com/Tornjak.AssertorUnicus
Telefoon:

Adres
Woonplaats: Mainz (Duitsland) + Kroatië

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Assertor Unicus is te vinden onder
- Tornjak fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Riko is niet alleen een volwaardig lid van onze familie, hij is onze trouwe metgezel. Sinds hij in 2009 in onze familie kwam, maakt hij ons elke dag weer blij met zijn liefdevolle, speelse en sterke wezen. We hopen nog vele jaren van onze lievelingen te mogen genieten.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Onze honden zijn HD:A.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Ze worden ontwormd, ingeënt en gechipt zijn.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De pups zullen in de leeftijd van 10-15 weken beschikbaar zal zijn.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Een nest in twee tot drij jaar.

Hoe en waar groeien de pups op ?
Onze pups zijn gefokt in Kroatië, waar ze groeien goed en live.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Assertor Unicus
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^