Fokker vermelding van Do Khyi kennel DEKYI CHAMPA

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Do Khyi kennel DEKYI CHAMPA is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Dit betekend dat wij vinden dat Do Khyi kennel DEKYI CHAMPA een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid.
De HondenPage kan het aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Do Khyi kennel DEKYI CHAMPA
Beschrijving: Do khyi kennel Dekyi Champa is een serieuze hobbykennel met op dit moment (01-2020) 1 Tibetaanse mastiff reu en 7 Tibetanen teven die allemaal bij ons in en om het huis wonen. We hebben geen kennelhonden en fokken puur uit liefhebberij voor het ras. We zijn lid van de Tibetaanse Mastiff Club Nederland geweest van 1999 tot en met 2019 en fokken volgens het fokreglement van de Raad van Beheer op Kynologisch gebied. Kijk voor meer informatie en voor een eerste kennismaking met onze Tibetaanse mastiffs op onze website met vele foto's en informatie. Aangezien we liefst op aanvraag fokken plaatsen wij bij pupplanning altijd ruim van tevoren onze fokplannen van het koppel, die over het algemeen in de winter geboren worden. Komend seizoen verwachten wij geen pups maar op onze website staan doorverwijzingen naar betrouwbare collega fokkers. Heeft u vragen neem dan per e-mail contact met ons op. Erwin Heijmans, Blankenham, Overijssel

Contact
Website: http://www.dekyichampa.nl
Telefoon: 06-28574676

Adres
Woonplaats: Blankenham

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Do Khyi kennel DEKYI CHAMPA is te vinden onder
- Tibetaanse Mastiff fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Wij hebben op dit moment 8 Tibetaanse mastiffs in de leeftijd van 1 tot 12 jaar oud. We fokken alleen met de honden die goede gezondheid en goede showresultaten hebben behaald. Het eerste nestje krijgt een teef meestal wanneer ze 3 jaar oud is en maximaal 2 tot hoogstens 3 keer in hun leven, met 2 jaar ertussen voor de teef. Al onze honden blijven bij ons wonen en maken een groot onderdeel uit van ons leven.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
De ouderdieren zijn getest op heupdysplasie, oogziektes en de schildklier. Tevens moet er met de hond een aantal shows gelopen zijn en minimaal 2x een zeer goed of uitmuntend hebben behaald. De ouderdieren hebben een DNA profiel. We zijn clubfokker van de Tmc en handelen dus ook volgens het fokreglement

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups worden ontwormd op 2,4,6 en 8 weken leeftijd. Wanneer ze zes weken oud zijn krijgen ze hun eerste inenting. Wanneer ze zo 6-7 weken oud zijn komt de Raad van Beheer de pups controleren en chippen. Elke pup wordt "verkocht" met een pupcontract en krijgt een uitgebreide infomap mee, een deken of speeltje met nestgeur, een europees vaccinatiebewijs, dna profiel en natuurlijk een stamboom.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De pups mogen rond de 8-9 weken het nest verlaten. Dit laten we altijd heel geleidelijk gebeuren zodat de moederhond rustig aan het idee kan wennen en ook voor de melkgift die dan langzaam af kan nemen.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Wij fokken afhankelijk van voldoende serieuze aanvragen 1 tot 2 nestjes per jaar. Wilt u op de puppylijst dan gaat dit altijd vooraf aan een persoonlijke kennismaking.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups worden in huis geboren en groeien ook in huis op. Aan de socialisatie besteden wij veel aandacht. Wanneer ze hun eerste inenting gehad hebben gaan we langzaam de grote wereld met ze ontdekken (autoritjes, een bezoekje aan het verpleegtehuis, dierenwinkel)Ook buiten is er voldoende te ontdekken, zo wordt er veel gespeeld met de andere honden en maken ze kennis met een kat, geiten, schapen, ezels, kippen en veel visite die de pups komen bezoeken.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Do Khyi kennel DEKYI CHAMPA
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Do Khyi kennel DEKYI CHAMPADo Khyi kennel DEKYI CHAMPADo Khyi kennel DEKYI CHAMPADo Khyi kennel DEKYI CHAMPADo Khyi kennel DEKYI CHAMPADo Khyi kennel DEKYI CHAMPADo Khyi kennel DEKYI CHAMPADo Khyi kennel DEKYI CHAMPADo Khyi kennel DEKYI CHAMPADo Khyi kennel DEKYI CHAMPADo Khyi kennel DEKYI CHAMPADo Khyi kennel DEKYI CHAMPADo Khyi kennel DEKYI CHAMPADo Khyi kennel DEKYI CHAMPADo Khyi kennel DEKYI CHAMPADo Khyi kennel DEKYI CHAMPADo Khyi kennel DEKYI CHAMPADo Khyi kennel DEKYI CHAMPADo Khyi kennel DEKYI CHAMPA

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Do Khyi kennel DEKYI CHAMPA

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^