Fokker vermelding van Admirable chien

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Admirable chien
Beschrijving: Ik heb een kleine kennel en fok af en een nest op verantwoorde wijze. De pups groeien op in huis en raken zo gewend aan alle huiselijke geluiden. Volwassenen met kinderen die ons bezoekjes brengen. Ik ga er veel met mijn honden op uit en bezoek diverse show,s en beoefen sporten met ze. De ouder dieren zijn getest op gezondheid, karakter en exterieur.

Contact
Website: http://www,mijnbeauceron.nl
Telefoon: 038-4548622

Adres
Woonplaats: Raalte

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Admirable chien is te vinden onder
- Beauceron fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Alita is mijn zelfgefokte teef en is nu 6 en dit zal haar 3 de nestje en tevens laatste nest worden. Ze is Nederlands Kampioen heeft in Frankrijk cotation 4 behaald, GG, Sociale huishond gehaald en het VZH diploma.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Moeder hond is getest op de heupen en heeft HD A en karakter test sociale huishond

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Pup entingen naar nederlandse eisen en ontwormen op de leeftijd van 2, 4, 6 en 8 weken. Op algehele gezondheid En DNA afname door Raad van Beheer

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
8 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
soms 1 nest in de twee jaar

Hoe en waar groeien de pups op ?
in huis en met mooi weer kunnen ze in de tuin. Na de entingen kunnen ze de wijk in en bezoeken wij een kleuterschool en gaan naar parken/wandelgebied of plassen waar ze met water kennismaken.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Admirable chien
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Admirable chienAdmirable chienAdmirable chienAdmirable chienAdmirable chienAdmirable chienAdmirable chienAdmirable chienAdmirable chienAdmirable chienAdmirable chienAdmirable chienAdmirable chienAdmirable chienAdmirable chienAdmirable chien

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Admirable chien

11-07 Beauceron pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^