Fokker vermelding van Van NN Stables

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Van NN Stables is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Helaas kennen we Van NN Stables nog niet goed genoeg om een gouden ster te geven. Zodra Van NN Stables langer actief is op de HondenPage zijn wij dit wel van plan. Dit betekend dat wij vinden dat Van NN Stables een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid. De HondenPage kan het voorzichtig aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Van NN Stables
Beschrijving: Wij zijn een kleine familiale fokkerij met terug 4 teven en nog 1 reu. We fokken uitsluitend met sociale ouderdieren die een stamboom hebben en wiens heupen goed zijn. Wij fokken zowel voor show als voor werk en dit 1 à 2 keer per jaar. De pups worden in huis grootgebracht en worden goed gesocialiseerd en maken kennis met andere diersoorten en allerhande situaties. U kan meer info vinden op onze website www.nnstables.be Momenteel hebben we een nestje, geboren op 19/02/2022. Nina werd voor haar laatste nestje gedekt door Milan L'Ami de la Campagne.Hieruit zijn 7 pups geboren: 2 black/tan teven 2 black/tan reuen 2 harlekijn teven 1 harlekijn reu Er zijn nog 3 teefjes beschikbaar. U mag ons steeds contacteren voor meer info of om een afspraak te maken om langs te komen.

Contact
Website: http://www.nnstables.be
Telefoon: 0032 - 495 - 694 - 690

Adres
Woonplaats: Wezemaal (Vlaams - Brabant)

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Van NN Stables is te vinden onder
- Beauceron fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Onze teven zijn respectievelijk geboren in 2006 (Furca, spijtig genoeg overleden eind Augustus 2019), 2007 (Gucci, overleden in februari 2020) en 2011 (Kagija - dochter van Gucci). We hebben ook een harlekijn dochter van Furca gehouden, geboren mei 2014, Nina Grey. Van haar nestje hebben we in 2018 Ruby Rebell doorgehouden, een kleindochter van zowel Gucci als Furca. Zij zal ingezet worden in de fok vanaf 2020. Deze zomer heb ik in Tsjechië een teefje bijgekocht :Illuminata Canis Mayrau, aka Lumi. Als haar gezondheidstests ok zijn wordt ze vanaf 2023 ingezet in de fok. Furca en Gucci hebben al nestjes gehad. Met Kagija kan spijtig genoeg niet gefokt worden. Met Nina eerste nest in 2016-2017. Onze reu Kid (geboren 2011) is spijtig genoeg in 2017 totaal onverwacht overleden.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Onze honden hebben de sociale test gedaan en hun heupen zijn geröntgend. Kagija, Kid en Nina hebben ook hun CANT afgelegd, dat is een test voor de natuurlijke aanleg van schapendrijven te testen. Ruby is eveneens getest op ellebogen en schouders, die waren perfect!

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Pups worden nagekeken op erfelijke afwijkingen, ze worden tweewekelijks ontwormd, dagelijks gewogen tot de leeftijd van 2 weken en dan nog wekelijks. Ze worden op de leeftijd van 7 weken primo gevaccineerd en gechipt.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Vanaf 8 weken mogen de pups naar hun nieuwe baasjes.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1 nestje per jaar, uitzonderlijk 2.

Hoe en waar groeien de pups op ?
Ze worden geboren in huis en groeien ook in huis op. Ze worden goed gesocialiseerd en maken kennis met allerlei situaties en andere dieren, mensen, ...

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Van NN Stables
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^