Fokker vermelding van Van de Sjans Rottweilers

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Van de Sjans Rottweilers is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Helaas kennen we Van de Sjans Rottweilers nog niet goed genoeg om een gouden ster te geven. Zodra Van de Sjans Rottweilers langer actief is op de HondenPage zijn wij dit wel van plan. Dit betekend dat wij vinden dat Van de Sjans Rottweilers een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid. De HondenPage kan het voorzichtig aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Van de Sjans Rottweilers
Beschrijving: Hallo ik ben Alinda Koelewijn, Ik ben eigenaar van 2 geweldige rottweilers Ziva en Hera. Af en toe fok ik een nest. Alle pups worden in huiselijke kring opgevoed. En volgens de regels van de Nederlandse Rottweiler Club en de Raad van Beheer. De pups verlaten het huis met 8 weken volledig geent en ontwormt.

Contact
Website: http://www.rottweilerkennelvandesjans.nl
Telefoon: 06-18430902

Adres
Woonplaats: Bunschoten-Spakenburg

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Van de Sjans Rottweilers is te vinden onder
- Rottweiler fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Ziva is de hond waar mee gefokt wordt zij wordt 5 jaar en is een geweldige werkhond. Hera is net een jaar en een dochter van Ziva. Zij heeft een nog mooier werk karakter en over een aantal jaar wil ik ook met haar een nest fokken.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
De ouders van Ziva zijn op HD en ED getest en voldoen aan de eisen uit het land waar ze vandaan komen. (Belgie en Duitsland) De ouders van Hera zijn beiden op HD en ED getest en hebben beiden de mag-test gedaan.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups worden volledig gecheckt door de dierenarts. En ze worden met 2, 4 en 6 weken ontwormt en krijgen met 6 weken hun eerste inenting. Die van 9 en 12 weken wordt bij de nieuwe eigenaar gedaan.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De pups verlaten met 8 weken het nest

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1 nest en dan duurt het zo'n anderhalf jaar voor ze weer gedekt wordt. Ziva krijgt binnenkort haar 2e nest en daarna fok ik niet meer met haar.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien in huis op en vanaf een week of 4 krijgen ze heel veel visite om een goede socialisatie te krijgen.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Van de Sjans Rottweilers
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

honden page profiel sheilasheilabijna goedgekeurde fokker schreef op 15 december om 23:49:
Wat een leuke website hebben jullie.

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^