Fokker vermelding van From The Proud Family

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van From The Proud Family is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Helaas kennen we From The Proud Family nog niet goed genoeg om een gouden ster te geven. Zodra From The Proud Family langer actief is op de HondenPage zijn wij dit wel van plan. Dit betekend dat wij vinden dat From The Proud Family een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid. De HondenPage kan het voorzichtig aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: From The Proud Family
Beschrijving: Old Englisch Mastiff kennel Nieuwsgierig ? Bezoek onze website voor alle informatie over deze grote zachtaardige knuffelberen.

Contact
Website: http://mastiffkennel.nl
Telefoon: 06-14447840 / 06-42524420

Adres
Woonplaats: Den Dolder

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

From The Proud Family is te vinden onder
- Old English Mastiff fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
De old english mastiff is een geweldig ras wat zich heel goed aanpast aan een gezinsleven. Dit ras kan heel erg goed met andere huisdieren. Wij fokken vanaf de leeftijd 2,5 jaar omdat dan dit ras pas uitgegroeid is. Wij fokken puur op gezondheid en karakter.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
De ouders zijn getest op HD (heupen) / ED (ellenbogen)/ en Pra (ogentest). Onze honden zijn allenmaal goedgekeurd voor de fok. Als de testen niet goed zijn fokken wij beslist niet met deze hond.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Vanaf dag 1 komt de dierenarts langs voor nestcontrole. Hierbij worden alle reflexen gecontroleerd en open gehemelte.Met 6 weken krijgen ze de eerste enting en met 2,4,6 en 8 weken krijgen ze een wormenkuur. Daarnaast groeien onze pups in de huiskamer op in het bijzijn van alle geluiden , kinderen en andere huisdieren.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Vanaf 8 weken.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1 nest per jaar wij zorgen voor genoeg rust en de gezondheid van de teef.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien in huis op zodat ze gewend raken aan alle huiselijke geluiden. Want wij vinden dat de socialisatie al in het nest begint.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met From The Proud Family
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^