Fokker vermelding van Larindi

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Larindi
Beschrijving: Larindi is een kleine, huiselijke kennel van de eenkleurige Engelse Cocker Spaniel. Ik heb drie engelse cockers die gewoon bij mij in huis leven. Mijn zwarte reu Branco is beschikbaar als dekreu. Hij heeft een stamboom en is vrij van alle erfelijke afwijkingen. Zo nu en dan wordt er een nestje pups geboren die opgroeien in de woonkamer en optimaal worden gesocialiseerd. De pups worden gefokt volgens de eisen van de Nederlandse Spanielclub, waar ik ook lid van ben, en krijgen een stamboom van de Raad van Beheer. Mijn honden zijn mijn kameraden. De reden waarom ik zo nu en dan een nestje pups heb is, omdat ik de eenkleurige engelse cocker spaniel in stand wil houden én omdat ik andere mensen de kans wil geven om net als mij te kunnen genieten van een fantastisch ras!

Contact
Website: http://www.larindi.nl
Telefoon: 0513-841698

Adres
Woonplaats: Oudeschoot

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Larindi is te vinden onder
- Engelse Cocker Spaniel fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Mijn honden hebben een fantastisch karakter. De leeftijd van de moederhond waar mee gefokt wordt is minimaal twee jaar. Ik heb één cockertje waar ik binnenkort een nestje bij wil hebben, Bente, een black&tan. Van dit nestje wil ik graag een teefje houden. Daarnaast heb ik nog een zwart reutje, Branco, die goedgekeurd is als dekreu.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Zowel Bente als Branco zijn getest op Cataract / MPP / PRA en Distichiasis. Hier zijn zij vrij van. Ook zijn de heupen van beide honden helemaal in orde (HD-A) en zijn zij DNA-prcd en DNA-FN vrij door de ouders.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups worden vier keer ontwormd, ingeent met zes weken, gechipt door de Raad van Beheer en met zeven weken worden de pups gecontroleerd op MPP en Cataract.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De pups mogen naar de nieuwe baasjes als zij acht weken oud zijn.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Ik fok niet meer dan 1 nestje in de twee jaar.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien op de in de woonkamer, zodat zij optimaal gesocialiseerd worden. Daarnaast is er nog de kat die honden fantastisch vindt, dus daar wennen de pupjes ook aan. Verder krijgen de pups de beste socialisatie die je maar kunt bedenken!

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Larindi
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

LarindiLarindi

Puppy advertenties van Larindi

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^