Fokker vermelding van Aan de Toren van Hoogersmilde

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Aan de Toren van Hoogersmilde
Beschrijving: Donga, dochter van Dewi, dochter van Raïsa is een lief en goedmoedig teefje. Donga is op 15 augustus gedekt door Knox en hopelijk zal ze samen met hem een mooi nestje voortbrengen. Al onze honden zijn gefokt door Ruud Woning in Zwolle (www.RuudWoning.nl, Ruud is ook eigenaar van Knox. Donga is één van onze vier honden, samen met hen en haar vriendin Djekkie gaan ze dagelijks minstens een uur rennen en snuffelen in het bos. Wij volgen de fokrichtlijnen van de ESSCN en worden door Ruud geadviseerd. We fokken af en toe een nestje omdat we het leuk vinden en omdat we liefhebbers zijn van het ras. Donga heeft eerder een nestje gehad. De pups gaan naar hun nieuwe adres als ze zeven weken zijn. Ze hebben dan al veel indrukken en inprenting gehad. Hopelijk gaan ze dan een zonnige en gezonde toekomst tegemoet.

Contact
Website: http://sifonofoor.nl
Telefoon: 06 1969 2080

Adres
Woonplaats: Hoogersmilde

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Aan de Toren van Hoogersmilde is te vinden onder
- Engelse Springer Spaniel fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
geen antwoord gegeven

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
geen antwoord gegeven

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
geen antwoord gegeven

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
geen antwoord gegeven

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
geen antwoord gegeven

Hoe en waar groeien de pups op ?
geen antwoord gegeven

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Aan de Toren van Hoogersmilde
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Aan de Toren van HoogersmildeAan de Toren van HoogersmildeAan de Toren van HoogersmildeAan de Toren van HoogersmildeAan de Toren van HoogersmildeAan de Toren van HoogersmildeAan de Toren van HoogersmildeAan de Toren van HoogersmildeAan de Toren van HoogersmildeAan de Toren van HoogersmildeAan de Toren van HoogersmildeAan de Toren van HoogersmildeAan de Toren van HoogersmildeAan de Toren van HoogersmildeAan de Toren van HoogersmildeAan de Toren van HoogersmildeAan de Toren van HoogersmildeAan de Toren van HoogersmildeAan de Toren van HoogersmildeAan de Toren van HoogersmildeAan de Toren van HoogersmildeAan de Toren van HoogersmildeAan de Toren van HoogersmildeAan de Toren van HoogersmildeAan de Toren van HoogersmildeAan de Toren van HoogersmildeAan de Toren van HoogersmildeAan de Toren van HoogersmildeAan de Toren van HoogersmildeAan de Toren van HoogersmildeAan de Toren van HoogersmildeAan de Toren van HoogersmildeAan de Toren van HoogersmildeAan de Toren van HoogersmildeAan de Toren van HoogersmildeAan de Toren van HoogersmildeAan de Toren van HoogersmildeAan de Toren van Hoogersmilde

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Aan de Toren van Hoogersmilde

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^