Fokker vermelding van The Wrinkled Journey

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van The Wrinkled Journey is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Dit betekend dat wij vinden dat The Wrinkled Journey een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid.
De HondenPage kan het aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: The Wrinkled Journey
Beschrijving: Wij zijn een bescheiden, huiselijke shar-pei kennel in Limburg, België, die fokken volgens de regels van de F.C.I. en de Koninklijke Maatschappij Sint Hubertus v.z.w. . Hierbij leven dekreu en teef in luilekkerland bij ons in huis, beiden komen van gerenommeerde kennels.

Contact
Website: http://www.thewrinkledjourney.be
Telefoon: 0474 30 72 92

Adres
Woonplaats: Heusden-Zolder

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

The Wrinkled Journey is te vinden onder
- Shar Pei fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Onze flinke reu Blue Bird's Castle Elmo is geboren op 8/10/2005 in België en ons meisje Elena du Bouquet d'Epices is geboren op 28/11/2009 in de Franse Ardennen.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Beide ouders zijn getest op heup- en elleboogdysplasie. Ze scoren dan ook beiden heel goed hierop: Elmo A/1, L0 en R0. Elena B/1, L1 en R0

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Onze pups gaan naar hun nieuwe baasjes, steeds voorzien van: -stamboom Sint Hubertus, europees paspoort -aankoopovereenkomst, de nodige garanties -vaccinaties, chip, ontworming, DNA test, Tijdens hun verblijf bij ons krijgen de pups de correcte begeleiding op vlak van inprenting/sociallisatie.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
We zullen afscheid nemen van onze pupjes op de leeftijd van 8 weken.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
We zijn een huiselijke, bescheiden kennel dus we houden het op één nestje per jaar.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups zullen opgroeien in luilekkerland :-) Ze zullen dus opgroeien in huis, samen met de beide ouders en nog een Franse Bulldog "nonkel". We wonen in het mooie groene Limburg in een boerderij met een grote tuin waar ze de wereld kunnen beginnen te ontdekken. Verder zullen we de pupjes tijdens de inprentingsfase laten kennis maken met zoveel mogelijk prikkels.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met The Wrinkled Journey
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

The Wrinkled JourneyThe Wrinkled JourneyThe Wrinkled JourneyThe Wrinkled JourneyThe Wrinkled JourneyThe Wrinkled JourneyThe Wrinkled JourneyThe Wrinkled JourneyThe Wrinkled JourneyThe Wrinkled JourneyThe Wrinkled JourneyThe Wrinkled Journey

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van The Wrinkled Journey

19-01 Shar Pei pups
18-07 Shar Pei pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^