Fokker vermelding van Stocky Rascals

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Stocky Rascals is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Helaas kennen we Stocky Rascals nog niet goed genoeg om een gouden ster te geven. Zodra Stocky Rascals langer actief is op de HondenPage zijn wij dit wel van plan. Dit betekend dat wij vinden dat Stocky Rascals een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid. De HondenPage kan het voorzichtig aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Stocky Rascals
Beschrijving: Hobbykennel van de American Staffordshire Terrier, gelegen te Diepenbeek, Belgiƫ. Alle ouderdieren zijn HD, ED & NCL-A getest, zijn allen DNA geregistreerd bij St-Hubertus en zijn in het bezit van het officiƫle fokcertificaat. Zowel de ouderdieren als de pups zijn allen in het bezit van een FCI-stamboom, uitgeschreven door de Koninklijke Maatschappij St-Hubertus. Onze honden leven in huis, als deel van onze familie. Wij zijn aangesloten bij de ASTCB (American Staffordshire Terrier Club Belgium). Onze kennel is geregistreed bij KMSH & FCI.

Contact
Website: http://www.stockyrascals.be
Telefoon: +32 (0)476/994014

Adres
Woonplaats: Diepenbeek

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Stocky Rascals is te vinden onder
- American Staffordshire Terrier fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
geen antwoord gegeven

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
geen antwoord gegeven

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
geen antwoord gegeven

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
geen antwoord gegeven

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
geen antwoord gegeven

Hoe en waar groeien de pups op ?
geen antwoord gegeven

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Stocky Rascals
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Stocky RascalsStocky RascalsStocky RascalsStocky RascalsStocky RascalsStocky RascalsStocky RascalsStocky RascalsStocky Rascals

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^