Fokker vermelding van mis Amores Pequenios

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van mis Amores Pequenios is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Helaas kennen we mis Amores Pequenios nog niet goed genoeg om een gouden ster te geven. Zodra mis Amores Pequenios langer actief is op de HondenPage zijn wij dit wel van plan. Dit betekend dat wij vinden dat mis Amores Pequenios een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid. De HondenPage kan het voorzichtig aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: mis Amores Pequenios
Beschrijving: Puppies opgevoed in huiselijke kring,ouders getest op pra/cataract, patella luxatie, ouders en pups DNA getest.Steeds met stamboom St.Hubertus.Specialisatie op de verschillende kleurencombinaties, o.a. de chocoladekleur en het French Red. Als enige in België door het ministerie erkend als hobbyfokster van Havanezers. Lid van de Nederlandse Havanezerclub.

Contact
Website: http://www.misamorespequenios.be
Telefoon: 0032(0) 478.730.362 0032.(0) 282.72.20

Adres
Woonplaats: Vinkt ( Deinze )

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

mis Amores Pequenios is te vinden onder
- Havanezer fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
de teefjes krijgen maar pupjes tussen de 2 en de 8 jaar.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Pra/cataract en Patella luxatie vrij en door de dierenarts getest op het hart.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups worden direct na de geboorte door een dierenarts onderzocht en krijgen op 6 weken de eerste puppy inenting en worden dan ook gechipt. De pupjes worden ook 3 x ontwormd en de ouders en de pupjes zijn DNA getest. Tussendoor komt ook nog de dierenarts de pupjes controleren.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De pups verlaten het nestje na 8 weken,of indien later als de pupjes en de moeder er klaar voor zijn.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Gemiddeld 6 nestjes.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pupjes worden geboren en opgevoed in de huiskamer en groeien op tussen al de andere Havietjes.Mijn grootste zorg is gezondheid en socialisatie.Iedereen die dit wenst mag steeds, vrijblijvend, op bezoek komen om kennis te maken met de Havanezertjes.Ik vind dat dit ook tot de taak behoord van een goede fokker om de mensen te laten kennis maken met het ras , voor ze beslissen tot de aanschaf van een pupje.Ik maak ook steeds uitgebreid de tijd om kennis te maken met de mensen die een pupje willen aanschaffen want voor mij is het héél belangrijk dat de pupjes een goede thuis krijgen en dat de aanschaf niet impulsief gebeurt.Door mijn passie voor het ras heb ik mij ook verder verdiept in de speciale kleuren en ook in studies aangaande de gezondheid en afstamming. De pupjes verlaten het nestje met een volledig puppypaket met voeding, speeltje en dekentje , met de nestgeur.Ook met het wettelijke contract en Europees Paspoort.Al de pupjes hebben de stamboom van St.Hubertus.Mijn oudere Havietjes, welke niet meer showen of waarmee ik geen nestjes meer heb blijven gewoon in mijn huiselijke kring genieten van hun " oude dag " , zo kan u ook kennis maken met Havietjes van 13 jaar en ouder.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met mis Amores Pequenios
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

mis Amores Pequeniosmis Amores Pequeniosmis Amores Pequeniosmis Amores Pequeniosmis Amores Pequeniosmis Amores Pequeniosmis Amores Pequeniosmis Amores Pequeniosmis Amores Pequeniosmis Amores Pequeniosmis Amores Pequeniosmis Amores Pequeniosmis Amores Pequeniosmis Amores Pequeniosmis Amores Pequeniosmis Amores Pequenios

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van mis Amores Pequenios

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^