Over Marieke

Mijn naam is Marieke en ik ben samen met mijn vriend het trotse baasje van Humvee, een mechelse herder. Humvee is een heerlijke knuffelkont, en een actief ventje. We genieten iedere dag van hem! Ik verdiep me graag in het gedrag en de "taal" van honden en vind het daarnaast erg leuk om dit terug te zien bij onze eigen stuiterbal. 
Van kleins af aan heb ik altijd heel erg veel van beestjes gehouden, we hadden een hond, een konijn, hamsters, cavia's, vissen, vogels, een schildpad.. en ik kon er geen genoeg van krijgen. Mijn interesse ging vooral uit naar honden en vogels en tegen de tijd dat ik naar de middelbare school ging spendeerde ik uren met mijn neus in informatieve boeken van de bibliotheek of op het internet. Ik wilde er meer over leren, ik wilde mijn hond leren begrijpen. Deze interesse is alleen maar gegroeid en ik vind het nog steeds ontzettend leuk om nieuwe dingen te leren!

Krabbels aan Marieke


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Marieke heeft 70 ontvangen.

Berichten en online status
Marieke was voor het laatst online 5 jaar, 6 maanden, 3 weken, 17 uur, 33 minuten, 10 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^