Over jessica

Ik ben Jessica getrouwd en moeder van 2 dochters van al weer 21 en 19 jaar oud! Ook de trotse oma van een geweldige kleinzoon van al weer 2 jaar oud!
En op dit moment in het bezit van 2 amerikaanse Bulldog heren!
Tiesto een intacte reu van al weer ruim 8 jaar oud! Deze kanjer woont bij ons vanaf dat hij bijna 8 weken oud was en is met heel veel zorg uitgekozen!iedere dag weer blij met onze kanjer!
Mojo ook een intacte reu en Tiesto zijn zoon! Inmiddels ook al weer 20 maanden oud,verpakt in een groot lichaam maar in gedrag echt nog een pup! Wil alles zo goed mogelijk doen vind het verschrikkelijk als je boos op hem bent,maar zo'n super makkelijk hondje!
Voor deze twee kanjers 3 Franse Bulldoggen gehad,Diesel echt een super hondje helaas maar 8 jaar oud mogen worden door een fout van de dierenarts mis ons vriendje nog steeds....
Mazzel gered uit het asiel zou een spuitje gaan krijgen omdat hij zo angstig was in het asiel! Een ouder hondje wat volgens zeggen bij het ophalen nog maar hooguit een half jaar zou leven dit halve jaar werden ruim 6 jaren! Mazzel hebben we door zijn steeds erger wordende epelepsi in moeten laten slapen toen hij geschat zo'n 14 jaar oud was!
Jay Jay aangeschaft omdat we niet maar 1 hond wouden en echt een maatje zochten voor Tiesto! Jay bleek helaas van een broodfokker te komen en had daardoor een aantal nare trekjes. Deze werden steeds erger en gingen zelfs zo ver dat hij uit het niets Tiesto aan begon te vallen.... Helaas hebben we hem moeten herplaatsen gelukkig is hij bij een geweldig gezin terecht gekomen waar hij wel op zijn plek is!
En onze eerste hond Amin een gigantische Bouvier! Wat een schat was dat hij en en ze oudste dochter waren echt twee handen op 1 buik!
Helaas heeft deze kanjer maar 4 jaar oud mogen worden.... Amin had darmkanker.l..

Krabbels aan jessica

honden page profiel Jeroen & LolaJeroen & Lola schreef om 07 juli om 14:13
leuke bullen!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

jessica heeft 223 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van jessica zeer positief gewaardeerd bij 4 waarderingen.

Berichten en online status
jessica was voor het laatst online 5 jaar, 11 maanden, 2 weken, 2 dagen, 20 uur, 7 minuten, 25 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto honden foto honden foto honden foto honden foto honden foto
jessica heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Amerikaanse Akita Luna


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^