Over Marion Brenneke

honden foto van Marion Brenneke Marion Brenneke heeft nog geen verhaaltje over zichzelf of zijn/haar hond of honden toegevoegd !

Krabbels aan Marion Brenneke

honden page profiel Eline, Gruul en ThaliaEline, Gruul en Thalia schreef om 18 mei om 15:00
Ik vond de puppy tijd ook niet tof haha. Ik ben blij dat ze anderhalf is, nog even en ze is ook de puberteit door. Zo'n klein frummeltje, ik was continu bang dat ik haar dood zou stappen. Dan de nachten die je ruit moest voor het zindelijk maken, alle eigenwijze dingen die je moest afleren. 100x op een dag zeggen dat ze nog steeds niet in de tas mag komen, of de slof mee mag nemen. Ze had ook haar lieve momenten hoor, maar ik ben blij dat ze geen pup meer is. Ook het eten moest je bijhouden, iedere week moest er weer een andere hoeveelheid in. Ik heb er nu 1 van 4 en 1 van 1,5 jaar. Die van 4 kwam met 2 jaar en wat is hij zoveel makkelijker. Maar ik snap je haha.
honden page profiel Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk)Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk) schreef om 03 mei om 09:32
Wauw.. De gelijkenis is inderdaad op z'n minst bijzonder te noemen!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Marion Brenneke heeft 310 ontvangen.

Berichten en online status
Marion Brenneke was voor het laatst online 5 jaar, 6 maanden, 2 weken, 2 dagen, 18 uur, 40 minuten, 8 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^