ergens gepikt wel handig toch?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ..

honden foto van .


De basis voor droge voeding zijn vrij eenvoudig. Dit artikel zal onder meer ingrediënten om te vermijden en wat te zoeken in een fatsoenlijke kwaliteit voedsel. Dit is een aanvulling stuk om "Food basics".

De harde en snelle regel is te vermijden voedsel die beschikbaar zijn in de supermarkt. Zij zijn de laagste rang en bieden een aantal van de ergste voorbeelden van wat u NIET om uw huisdier te voeden. Atta Boy opkomt rechts af. Er is geen vlees in het eten helemaal. Het is allemaal graan bijproduct en vet. Het "vlees" bron is rundvet. Het is goedkoop hoewel, 50 # voor ongeveer $ 12 dollar. Dat 50 # zal voeden een 50 # hond voor ongeveer 3 weken. Zij zullen het eten van 4-6 koppen per dag, en het elimineren van ongeveer 4 kopjes. Het is een verspilling van hard verdiende geld en eindigt het creëren van een zeer ongezonde dier. De besparingen van vandaag worden besteed morgen in dierenarts rekeningen. Er zijn gradaties van "betere kwaliteit" in de supermarkt. Purina is beter dan brokken en Bits, maar niet veel. En zeker niet de moeite waard de aanzienlijk hogere prijs. Hier is een lijst van ingrediënten te vermijden.

ENIGE graan fracties, omvat dit meel, zemelen, gluten, eiwitten en gehydrolyseerd alles. Een voorbeeld van een ingrediëntenlijst:

Vlees-en beendermeel, tarwe, gekookte gele maïs, maïsglutenmeel, tarwe molen draaien, rundvet (geconserveerd met gemengde tocoferolen), sojameel, brouwers rijst, verteren van pluimvee bijproducten, gist, zout ... ... ... ... . (Dank u Tankers12 voor deze lijst). Dit is een zeer lage graad eten.

Een voorbeeld van een "grote" naam van voedsel dat is net zo slecht ziet er ongeveer zo uit:

Kip, maïsmeel, gemalen graan sorghum, gemalen tarwe, kip bijproduct maaltijd, sojameel, dierlijk vet (geconserveerd met gemengde tocoferolen en citroenzuur), maïsglutenmeel, brouwers rijst, kip lever smaak, plantaardige olie, gedroogd eiproduct , lijnzaad.

Natuurlijk beginnen ze met vlees, maar er is ook een ton graan, bijproducten, niet gespecificeerd vet en olie, en smaakstoffen. Dit is een andere product aangeboden door dit bedrijf, een "betere" formule:

Brouwers rijst, gemalen tarwe, kip maaltijd, maïsglutenmeel, sojameel, dierlijk vet (geconserveerd met gemengde tocoferolen en citroenzuur), kip, plantaardige olie, erwten, wortelen, kippenlever smaak, gedroogde bietenpulp, lijnzaad, gedroogd eiproduct .

Het begint met twee graan bronnen, een vlees-bron en twee meer granen. Opnieuw heeft gespecificeerd vetten, oliën en maakt gebruik van smaakstoffen. Beide ingrediënten lijsten zijn van Science Diet.

Hier is een mid-grade eten, wederom, een grote naam merk. Het is beter dan de Science Diet, maar het heeft nog steeds slechte ingrediënten.

Kip Meal, bruine rijst, gemalen rijst, Lamb Meal, Rice Bran, zonnebloemolie (geconserveerd met gemengde tocoferolen, bron van linolzuur), vet van gevogelte (geconserveerd met gemengde tocoferolen, bron van linolzuur), Zalm Meal (natuurlijke bron van DHA ), lijnzaad (natuurlijke bron van alfa-linoleenzuur), natuurlijke aroma's, havermout, Alfalfa (natuurlijke bron van Chlorofyl), bietenpulp, Tomaat draf (natuurlijke bron van lycopeen), Cranberry, visolie (natuurlijke bron van DHA), gedroogde ei Product.

Het heeft 3 rijst bronnen, voor allergie honden die erg slecht is, en men is zemelen. Zij maken gebruik van een niet nader vet bron, pluimvee, ja maar welke van pluimvee? Natuurlijke aroma's (gespoten op smaakversterkers), havermout is geen goede zaak, zeer verfijnd en zwaar in suiker. Bietenpulp is een kruk "conditioner" en dat betekent dat Tootsie roll poept, niet goed voor de dikke darm. Tomaat residu op de grond stengels en bladeren van de plant, giftig. Dit is van Ultra volwassen formule Nutro's.
Dit is een andere mid-grade voedsel:

Kip meel, gemalen bruine rijst, Hele gemalen gerst, ansjovis en sardines maaltijd, Kip, Kip Fat (geconserveerd met natuurlijke gemengde tocoferolen en citroenzuur), Varkensvlees Meal, bietenpulp, Amaranth, havermout, tomaat afvallen van olijven, gedroogde eiproducten, lijnzaad , Canola Oil, Gedroogde Appelen, Kaas meel, gemalen Wortel Cubes, Air gedroogde erwten, zon-cured Alfalfa Meal, Zout.

De ingrediënten zijn op zoek naar beter, maar er zijn nog steeds ongewenst. Varkensvlees, bietenpulp, havermout, tomaat draf, gedroogde eiproducten. Deze lijst is van Eagles holistische formule.

Deze volgende twee ingrediënten panelen zijn van twee van de beste beschikbare:

Kip, bruine rijst, gerst, havermout, Kippenvet (geconserveerd met gemengde tocoferolen en citroenzuur), lijnzaad, kippenlever, Menhaden Vis, Suncured Alfalfa Meal, montmorilloniet, Lijnzaadolie, gevriesdroogde Kip, gevriesdroogde kippenlever, Freeze Dried Zalm olie, zoete aardappelen, kwark, appels, wortels, erwten, hele eieren, Kelp, peterselie, artisjok, inuline, rozemarijn, salie, kruidnagel
Ik zou liever haver, in tegenstelling tot havermout zien in deze een, maar het gevriesdroogde rauwe voeding aan de buitenkant van de brokken maakt voor dat een afgesneden hoek. Dit voedsel is Nature's Variety.


Verse Elk, Zalm Meal, Millet, zoete aardappelen, haver, lijnzaad, wortelen, waterkers, spinazie, selderij, peterselie, venkel, zalmolie, Kelp, Amaranth, Krenten, Cranberries, peren, vijgen, tijm, anijs zaad, Ground Kaneel Schors, fenegriek, knoflook Pieces, lecithine, zonnebloempitten, sesamzaad, Appels, cichorei wortel, Taurine, Spirulina.

Meer maaltijd goed zou zijn in dit ene, maar het heeft het meeste vlees per pond van een voedsel beschikbaar op dit moment. Dit voedsel is Timberwolf.

Dit moet u helpen bij het lezen van een lijst van ingrediënten en weten wat is wat en of u moet kopen het eten.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "ergens gepikt wel handig toch?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Nienke & de roedelNienke & de roedelgoedgekeurde fokker

Nou, dat hadden ze toch wel even een stukje beter kunnen vertalen in plaats het door een vertaalmachine te halen? het is toch niet te lezen zo? heb je het zelf wel gelezen voor je het plaatste?

honden page profiel ..

honden foto van .

ja ik heb het door de vertaal gegooid ,je kan hier toch wel wijs uit niet ?

honden page profiel Nienke & de roedelNienke & de roedelgoedgekeurde fokker

Nee, het spijt me, het is de grootst mogelijke kolder die er nu staat.
Lees zo'n zin dan eens door...
De harde en snelle regel is te vermijden voedsel die beschikbaar zijn in de supermarkt. Zij zijn de laagste rang en bieden een aantal van de ergste voorbeelden van wat u NIET om uw huisdier te voeden. Atta Boy opkomt rechts af.

Wat is Atta Boy en waarom komt het rechts af??? Moet je het ook voorrang verlenen als het rechtsaf komt?
En dat is nog maar 1 zin...

honden page profiel ukkieukkie

honden foto van ukkie

Helaas, ik snap het ook niet helemaal.

De Engelse tekst had mij inderdaad meer gezegd.
En dan vragen mensen aan mijn vriend waarom hij een vertaalopleiding heeft gedaan, want je hebt vertaalmachines.
Wel zie bovenstaande tekst O-)

honden page profiel sorayasoraya

honden foto van soraya

Wat is Atta Boy en waarom komt het rechts af??? Moet je het ook voorrang verlenen als het rechtsaf komt?
En dat is nog maar 1 zin...



Hahahahaha,lig in een deuk Nienke :-D

Michael ik snap het verhaal ook niet helemaal,is het een reclame stuk over een nieuwe voeding??
Is er geen kortere betere uitleg?

honden page profiel    Ilja & ***Sterre** Ilja & ***Sterre**

honden foto van    Ilja & ***Sterre**

Ne, sorry ik kan er ook geen chocolade van maken... hiihih...
'k Ben meer bezig met te lezen en te ontcijferen dan dat met de inhoud ..

Voor informatie kan je beter even in de encyclopedie kijken, of even op het forum vragen voor meer info...

honden page profiel sorayasoraya

honden foto van soraya

Misschien is dit duidelijker,heb je eigenljk een vraag Michael??Of was het ter info.
Ik heb gekeken,maar het begint met een graan(mais) ,een goede brok moet met vlees beginnen,het graan percentage moet gewoon niet hoger zijn dan het vlees percentage.

http://translate.google.nl/translate?hl=nl&sl=en&u=http://www.anibrands.com/brands1&ei=DQ0STsrfDM6E-wa9teGlCg&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=6&ved=0CGkQ7gEwBQ&prev=/search%3Fq%3Datta%2Bboy%2Bdogfood%26hl%3Dnl%26rls%3Dcom.microsoft:nl-NL:IE-SearchBox%26rlz%3D1I7GGLA_nl%26prmd%3Divns

Mocht je een goede brok zoeken,kijk hier dan even:

http://brokkenvergelijken.wordpress.com/

honden page profiel jojo

honden foto van jo

ik heb het nu ook 3x na gelezen maar ik snap er ook geen hout van.
een duidelijke uitleg van jezelf dat lijkt me veel beter.
want vertaalmachine's kloppen gewoon niet.
dus als jij een betere uitleg heb horen wij het graag van jouw.

honden page profiel ........goedgekeurde fokker

Ehm... nee... niet handig :-D :-D :-D

honden page profiel Nienke & de roedelNienke & de roedelgoedgekeurde fokker

Ik weet niet of dit lijstje goede, of slechte ingrediënten zijn?

Verse Elk, Zalm Meal, Millet, zoete aardappelen, haver, lijnzaad, wortelen, waterkers, spinazie, selderij, peterselie, venkel, zalmolie, Kelp, Amaranth, Krenten, Cranberries, peren, vijgen, tijm, anijs zaad, Ground Kaneel Schors, fenegriek, knoflook Pieces, lecithine, zonnebloempitten, sesamzaad, Appels, cichorei wortel, Taurine, Spirulina.



Zoals ik het lees zijn het goede ingrediënten. Waarom staan er dan krenten tussen? Krenten zijn net als rozijnen gedroogde druiven en kunnen ernstige nierproblemen veroorzaken.

honden page profiel GestoptGestopt

"

Deze volgende twee ingrediënten panelen zijn van twee van de beste beschikbare:

Kip, bruine rijst, gerst, havermout, Kippenvet (geconserveerd met gemengde tocoferolen en citroenzuur), lijnzaad, kippenlever, Menhaden Vis, Suncured Alfalfa Meal, montmorilloniet, Lijnzaadolie, gevriesdroogde Kip, gevriesdroogde kippenlever, Freeze Dried Zalm olie, zoete aardappelen, kwark, appels, wortels, erwten, hele eieren, Kelp, peterselie, artisjok, inuline, rozemarijn, salie, kruidnagel
Ik zou liever haver, in tegenstelling tot havermout zien in deze een, maar het gevriesdroogde rauwe voeding aan de buitenkant van de brokken maakt voor dat een afgesneden hoek. Dit voedsel is Nature's Variety.


Verse Elk, Zalm Meal, Millet, zoete aardappelen, haver, lijnzaad, wortelen, waterkers, spinazie, selderij, peterselie, venkel, zalmolie, Kelp, Amaranth, Krenten, Cranberries, peren, vijgen, tijm, anijs zaad, Ground Kaneel Schors, fenegriek, knoflook Pieces, lecithine, zonnebloempitten, sesamzaad, Appels, cichorei wortel, Taurine, Spirulina.

Meer maaltijd goed zou zijn in dit ene, maar het heeft het meeste vlees per pond van een voedsel beschikbaar op dit moment. Dit voedsel is Timberwolf.

Dit moet u helpen bij het lezen van een lijst van ingrediënten en weten wat is wat en of u moet kopen het eten.
"


Lijkt wel reclame voor paardenbrok... O-)

Bo (Gast)

Ik vind het wel een erg grappig stukje om te lezen :-)

Hier nog een stukje:
bhicbarvcbrvj! jhblcjdvbuhfb? jbjbuhgvolbbcrjhbybv werjkgvbjbvcngykdcf en fgfbv jfbjerfvuyfer/gbugv.

Maar nu even serieus: Wat haal nu zelf uit dat artikel Michael? Ik weet niet zo goed wat we er van kunnen leren...

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "ergens gepikt wel handig toch?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Hyperactive Beagle pup
^