Het ongenadige leven van een pupeigenaar....

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Corina Corina 3 doggies

honden foto van Corina

oh vette humor dit :-) Misschien haal je dat beste idee van Nederland wel haha.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Het ongenadige leven van een pupeigenaar...." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Joëlle <3 Sammie Joëlle <3 Sammie 3 doggies

honden foto van Joëlle <3 Sammie

haha, ik ken het helemaal... Sam mocht gister even mee naar schiphol. Van te voren gegeten, en daarna uitgebreid buiten geweest, een rondje over de weg geslenterd (meneer poept alleen op de weg, het liefst mmidden op de kruising), maar poepen? Ho maar.. Buiten bij schiphol nog een keer uitgebreid de tijd gegeven, maar weer niks. We zijn maar naar binnen gegaan, en uitgerekend midden in de ontvangsthal gaat hij uitgebreid zitten poepen. Hij heeft nog nooit zovéél gepoept.. Je had de mensen moeten zien O-) Ik had gelukkig zoals altijd water, zakjes en wc papier bij me, om de boel weer netjes achter te laten. Ik kan daar toch wel stilletjes om lachen, zo'n puppystunt ;-)

honden page profiel NicoleNicole 3 doggies

honden foto van Nicole

haha, wat vreselijk! Midden op schiphol! Ik dacht dat ik een draakje had maar dit is ook wat hihi.

honden page profiel ShelleyShelley 3 doggies

honden foto van Shelley

Echt geweldig geschreven :-) Super :-D

honden foto van ׺°”˜`”°º× Jacq van Sil & Sterre ׺°”˜`”°º×

" haha, ik ken het helemaal... Sam mocht gister even mee naar schiphol. Van te voren gegeten, en daarna uitgebreid buiten geweest, een rondje over de weg geslenterd (meneer poept alleen op de weg, het liefst mmidden op de kruising), maar poepen? Ho maar.. Buiten bij schiphol nog een keer uitgebreid de tijd gegeven, maar weer niks. We zijn maar naar binnen gegaan, en uitgerekend midden in de ontvangsthal gaat hij uitgebreid zitten poepen. Hij heeft nog nooit zovéél gepoept.. Je had de mensen moeten zien O-) Ik had gelukkig zoals altijd water, zakjes en wc papier bij me, om de boel weer netjes achter te laten. Ik kan daar toch wel stilletjes om lachen, zo'n puppystunt ;-) "


Hey, toevallig ga ik zondag a.s mijn dochter uitzwaaien op Schiphol, maar mogen daar honden komen???? Ik wou die van mij thuis laten, omdat ik dacht dat er geen honden in schiphol mochten komen!!! Maar als het mag, dan neem ik die van mij ook mee. Hoeft de buurman ook niet op te passen!!!

honden page profiel Joëlle <3 Sammie Joëlle <3 Sammie 3 doggies

honden foto van Joëlle <3 Sammie

Ja, volgens mij mogen er gewoon honden komen, (zolang ze zich maar netjes gedragen O-)) Ik heb er in elk geval best veel gezien, en volgens mij kun je je hond ook op het vliegtuig zetten.. Dat zou lastig zijn als er geen honden mogen komen.. Ik vond het alleen wel vrij druk en ik heb Sam een flink stuk gedragen. Er heerst vakantiedrukte, en iedereen loopt gewoon met z'n koffers recht op zijn doel af, zonder op iemand, laat staan een hondje te letten.. Soms werd hij bijna onder de voet gelopen.Maar als je daarop bedacht bent, dan is het goed te doen. :-)

honden page profiel Joëlle <3 Sammie Joëlle <3 Sammie 3 doggies

honden foto van Joëlle <3 Sammie

" haha, wat vreselijk! Midden op schiphol! Ik dacht dat ik een draakje had maar dit is ook wat hihi. "
Achja, Sam is typisch zo'n geval dat je in allerlei situaties brengt.. Soms doettie me een beetje denken aan Marley, uit het boek.. Maar hopen dat hij ooit een grote hond wordt ;-)

honden page profiel Joëlle <3 Sammie Joëlle <3 Sammie 3 doggies

honden foto van Joëlle <3 Sammie

je hebt er dus vast één stemmer bij, ׺°”˜`”°º× Jacq van Sil & Sterre ׺°”˜`”°º×

honden foto van ׺°”˜`”°º× Jacq van Sil & Sterre ׺°”˜`”°º×

Hahahaha.....THNX Joëlle!!!

Enne...wat betreft Schiphol, je hebt gelijk. Het lijkt me idd toch wel erg druk. Vooral omdat ik mijn aandacht ook op mijn dochter (15 jr) moet vestigen. Ze gaat voor 10 dagen naar Japan, dus moeten we wel normaal afscheid kunnen nemen van elkaar. Iig thnx voor je reactie(s)!!!!

honden page profiel WijnaWijna

honden foto van Wijna

Geweldig verhaaltje , en zo lekker herkenbaar O-)
Plus dat ik ook nog op moest letten dat hij niet in de hopen van andere honden dook om te smullen :'(

Dirty Sammy

honden page profiel Sam_xXSam_xX 3 doggies

honden foto van Sam_xX

Haha geweldig!!

honden page profiel Joëlle <3 Sammie Joëlle <3 Sammie 3 doggies

honden foto van Joëlle <3 Sammie

" Hahahaha.....THNX Joëlle!!!

Enne...wat betreft Schiphol, je hebt gelijk. Het lijkt me idd toch wel erg druk. Vooral omdat ik mijn aandacht ook op mijn dochter (15 jr) moet vestigen. Ze gaat voor 10 dagen naar Japan, dus moeten we wel normaal afscheid kunnen nemen van elkaar. Iig thnx voor je reactie(s)!!!! "


Owja, dat is inderdaad wel belangrijk, je dochter uitzwaaien.. 10 dagen Japan is niet niks..
Ik heb Sam bijna continu bezig gehouden, zodat hij op mij lette, en niet op alle dingen die wel eens leuk of eng zouden kunnen zijn..(zit, af, plat, volg, aan de voet etc. etc.) ging heel goed, maar je hebt idd weinig aandacht voor de rest O-)

honden page profiel pebbles1980pebbles1980 3 doggies

honden foto van pebbles1980

:-) :-) :-)

honden page profiel Nikita & Dames Nikita & Dames 3 doggies

honden foto van Nikita & Dames

Hahaha geweldig geschreven gewoon!!! :-D

honden foto van ׺°”˜`”°º× Jacq van Sil & Sterre ׺°”˜`”°º×

We zijn alweer een poosje verder, Sterr is inmiddels 11 weken. Het regent nog steeds (nee sorry, alweer) hier in ons kikkerland. Sterre heeft wat nieuws bedacht: Ze wil niet meer mee lopen aan de riem!!!! Als een koppige kleuter die weigert haar moeder een handje te geven, blijft ze stokstijf zitten bij de voordeur. Met een suikerzoet stemmetje roep ik haar naam: 'Sterre...Sterretje, kom maar, gaan we plasje doennnnnn.....!!! Eerlijk is eerlijk, terwijl ik met een zoet stemmetje haar roepen, denk ik inwendig:'Schiet op, kreng!!!' Maar dan betoverd ze me weer met die hondenogen van dr. Ik smelt weer voor deze dame! Tja, daar sta ik dan....armen wijdt. Aan de ene arm een strak gespannen riem, want Sil wil ook verder. Aan de andere arm een strak gespannen riem, want Sterre weigert gewoon mee te gaan. Nu snap ik best dat het veel fijner is om met je plasser over de warme woonkamervloer te plassen dan in het vieze natte gras. Maar ik geef niet toe!!! We gaan. En wel nu!!!! Gelukkig kan ik haar nu nog makkelijk optillen en neem ik mijn weigerende kleuterpup mee onder de arm. Geen kleine kinderen de baas O-) !!!

honden page profiel Odielah & friendsOdielah & friends 3 doggies

honden foto van Odielah & friends

Hahahahahahaha, vet grappig...
Ook ik stond vanmorgen om half 6 buiten, tenminste dat dacht ik, had
mijn wekker niet goed gezet ( ding is net nieuw, ff wennen) dus stond
om half 5 buiten, snap nu wel dat mijn nieuwe Pup me aankeek alsof
ik gek was geworden, Meneertje wilde snel weer terug om gewoon weer
verder te slapen ;-)

honden page profiel Suze en de 3Suze en de 3 3 doggies

honden foto van Suze en de 3

Hm ja ik heb er zo een die nog verschrikkelijker is.
Die moet dan buiten plassen, en daar loop ik dan, 1 1/2 uur buiten zonder dat ze maar iets doet. Vervolgens zijn we dan weer een half uurtje binnen, komt dat luie vot haar mand uit gerold, rekt zich uit en geeft een blaf bij de tuindeur. Ik gooi snel de deur open en mevrouw kijkt even verbaasd naar buiten, het regent te hard. Ze kijkt me aan met z'n kop van: Bekijk het maar. Ze maakt rechtsomkeerd en net als ik dan maar weer de riem pak omdat ik vind dat ze toch echt buiten moet plassen zie ik der zitten onder de eetkamer tafel, met een rivier naast zich met z'n kop van: He he dat lucht op, en wat is het hier lekker warm!

Fijn hoor, z'n hond die tegen kou bestand is O-)

honden page profiel Joëlle <3 Sammie Joëlle <3 Sammie 3 doggies

honden foto van Joëlle <3 Sammie

Haha, Sam hield ook niet van regen. Nu is meneer 16 weken, en het gaat veel beter. Hij raakt er langzaam aan gewend. Dat is maar goed ook, want in dit kikkerlandje moet je haast waterdicht en met zwemvliezen zijn geboren.. Vandaag heeft ie leuk op het grasveld gespeeld, in de stromende regen. je wil niet weten hoe hij er uitzag..(en ik O-) ) en nadat hij 3 en een half uur had geslapen was ie helemaal verfrommeld.. gelukkig plast hij gewoon buiten..

's avonds is het lastiger, want Sam is bang in het donker.. Plotseling zijn dan alle bomen, auto's en mensen doodeng.. ;-)

honden foto van ׺°”˜`”°º× Jacq van Sil & Sterre ׺°”˜`”°º×

"
's avonds is het lastiger, want Sam is bang in het donker.. Plotseling zijn dan alle bomen, auto's en mensen doodeng.. ;-) "


Hahahaha.... hier ook zo'n held op sokken. Staat te blaffen tegen een struik!!! k Moet eerlijk zeggen dat ik zelf ook wel eens sta te turen in het donker en denk dat er iemand loopt, terwijl er een boom staat te zwaaien. Ben dan ook blij dat het nu zomer is en 's avonds wat langer licht is. Maar owee....als het weer herfst wordt en de wintertijd ingaat.

honden page profiel Joëlle <3 Sammie Joëlle <3 Sammie 3 doggies

honden foto van Joëlle <3 Sammie

Haha, blaffen? dat durft ie dan niet eens meer.. Bij Sam is het meer héél dicht bij je zitten en verder vertikken nog een stap te zetten... O-) hij keek zo om zich heen... Eerlijk gezegd begon ik bijna te twijfelen of er niet écht iemand was ;-)

het is hier echt spookweer, en het stampen in de plassen i hij nu wel weer over heen..het is nu vooral koud en nat en heel veel wind..

honden page profiel Akino&BoeddhaAkino&Boeddha 3 doggies

honden foto van Akino&Boeddha

Ik ben niet de enigste! YES!!!! :-D

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Het ongenadige leven van een pupeigenaar...." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: niet meer willen wandelen
^