Een hond dat niet in huis kan maar wel in de tuin.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel HakkkiHakkki

Ik ga volgend jaar naar de mbo misschien havo maar dit wilt niet zegge dat ik de hond ga negeren want je moet voor de levende weze gaan zorgen als je hem eenmaal aan neemt.

Mvg
Hakki

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Een hond dat niet in huis kan maar wel in de tuin." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

aha, je studeerd nog, ja dat gaat voor, zou je misschien beter nog wat kunnen wachten, want de studie vergt toch bijna al je tijd op.

en wat dacht je in de weekenden ? heerlijk met je vrienden op stap, dan is een hond een beetje een sta in de weg.

goed over nadenken wat belangrijker is hoor, je studie gaat toch echt voor, en wat als je vader dr geen zin inheeft om de hond uit te laten, sta jij dan om vijf uur op >? bedenk dat al je vrije tijd in de hond gaat zitten, alle vrije tijd, en dat studeren heel veel tijd kost, ook als je van school komt, je zal moeten leren, en dat doe je meestal op je kamer, en dan zit je hond alleen, dat is niet eerlijk, dus bedenk je nog maar even, tot je uitgestudeerd bent, de honden wachten wel op je.

honden page profiel Uma & JokerUma & Joker

honden foto van Uma & Joker

Je zit dus nog op school??
Dan moeten je ouders ook veel met de honden willen ondernemen.
Dus ook wandelen, spelen en gehoorzaamheids cursus is ook aan te raden!

Willen ze dat?
Dan kunnen jullie zeker gaan kijken voor een hond.

Ik zou zeker gehoorzaamheids cursus doen met de honden, want het zijn jullie eerste honden. Dus dan is cursus heel handig en leerzaam.

Goed dat jullie een asielhond willen.

honden foto van Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco

zou voorlopig dan maar geen hond nemen

honden page profiel Marjo en KibaMarjo en Kiba

honden foto van Marjo en Kiba

Ik raad je aan om heel goed in je op te nemen wat Willemijn zecht! Ik zit zelf ook nog op school en ik weet maar al te goed hoeveel tijd hier in zit en hoeveel tijd ik aan mijn hond moet besteden! In de weekenden met mijn vrienden weg gaan kan alleen als het voor 1 a 2 uurtjes is daarna moet ik weer naar huis voor de hond tenzij hij mee kan (naar het bos, strand ect.)Ik kan je vertellen dat een hond houden en studeren erg zwaar kan zijn want zodra je thuis komt moet je meteen met de hond lopen en dan niet even snel plassen poepen maar echt minstens een uur a anderhalf (ik loop liever nog langer)

Ik hoop dat je je dit goed beseft en hier heeeeel goed over na denkt! Als je ouders je overal elke dag mee willen/kunnen (ze werken waarschijnlijk ook) helpen dan is dat natuurlijk mooi mee genomen.

Hakkki (Gast)

Ik ben nu op mobiel dus moet ik het zo gaan type. Ik ben hakki.
Mensen ik dank jullie allemaal en besef nu dat als ik nu een hond neem de hond alleen maar verdriet zal zorgen en mezelf. Drm ga ik na mij. Studie pas een hond aanschaffen dan ben ik ook uit huis. Maar ik dacht ook erg lang aan het nemen van een kat aangezien die wel in huis mag en niet zoveel tijd neemt als een hond? Maar ik had altijd zo'n gevoel van dat als je als man een. Kat hebt dat je dan een homosexueel achtig beeld hebt. En ik ben hetero ik weet dat het stom klinkt maarjah mensen zijn mensen.

Mvg,

Hakki

honden page profiel Uma & JokerUma & Joker

honden foto van Uma & Joker

" Ik ben nu op mobiel dus moet ik het zo gaan type. Ik ben hakki.
Mensen ik dank jullie allemaal en besef nu dat als ik nu een hond neem de hond alleen maar verdriet zal zorgen en mezelf. Drm ga ik na mij. Studie pas een hond aanschaffen dan ben ik ook uit huis. Maar ik dacht ook erg lang aan het nemen van een kat aangezien die wel in huis mag en niet zoveel tijd neemt als een hond? Maar ik had altijd zo'n gevoel van dat als je als man een. Kat hebt dat je dan een homosexueel achtig beeld hebt. En ik ben hetero ik weet dat het stom klinkt maarjah mensen zijn mensen.

Mvg,

Hakki "


Katten zijn ook leuke dieren :-D Daar kun je ook mee spelen en heb je ook gezelschap aan.

Maar het familie lid is niet allergisch voor katten?

Ik ken heel veel hetero's die gewoon katten hebben hoor! Veel katten zijn juist stoer :-D

Lisa (Gast)

Ik voel me vandaag erg ziek maar hier moet ik toch heel erg om lachen hoor:

"Maar ik had altijd zo'n gevoel van dat als je als man een. Kat hebt dat je dan een homosexueel achtig beeld hebt."

En jij wilt geen pitbull-achtige om er 'cool' uit te zien O-) Het enige advies wat ik je zal geven is dat een hond een roedeldier bij uitstek is. Als je die alleen buiten kan houden in een hok vind ik dat gewoon zielig. Gelukkig zie je zelf ook in dat een hond in jouw situatie niet ideaal is.

honden page profiel Marjo en KibaMarjo en Kiba

honden foto van Marjo en Kiba

Haha niet alleen homo's hebben katten hoor ;-) Zo'n beetje iedereen die ik ket met katten is 100% hetro ;-) En katten kunnen zeker stoer zijn! Mijn eige kater is macho nummer 1 haha ;-)

honden page profiel BrienneBrienne

honden foto van Brienne

ook ik sluit me aan bij Willemijn en Marjo en Kiba.
ik zit nu zelf in de 4e klas van het vwo en het is niet makkelijk om school, vrienden, sport en een bijbaantje te combineren met een hond. uit school kan ik niet zomaar met vrienden mee naar huis, ik moet vóór vijf uur thuis zijn omdat de hond beweging en aandacht nodig heeft. daarna moet ik huiswerk maken. dat doe ik meestal in de keuken zodat ik de hond lekker bij me kan nemen. dan heb ik nog vrienden. als ik ergens blijf slapen of een feestje of iets heb, moet ik eerst zeker weten dat er iemand thuis is voor de hond. ik werk minstens 1 dag in het weekend en minstens 4 in de vakantie, want geld is ook nodig om voor een hond te zorgen. dan ben ik een volle dag weg.
nou moet ik zeggen dat ik, en mijn hond heel veel geluk hebben. mijn ouders zijn allebei enorme honden mensen en hebben dan ook samen met mij voor de honden gekozen. mijn vader is overdag altijd thuis en gaat dan met de hond op sjouw. en ik kan mijn hond meenemen als ik ga werken: ik werk in een honden pension.
denk als je nog op school zit heel goed na en overleg met je ouders, broers en zussen, wie er ook bij je in huis wonen, alvorens je een hond aanschaft. een hond is geweldig en je kan er een hoop plezier aan beleven, maar zorg dat je hond ook plezier beleeft aan jou. als je van te voren al weet dat je het niet gaat redden, dan zou ik even wachten. je studie gaat voor, en het wachten is het uiteindelijk dubbel en dwars waard. weet je zeker dat je het kan combineren en dat je mensen hebt die je voor de volle 100% steunen, dan zou ik zeggen: ga er voor! :-)

honden page profiel BrienneBrienne

honden foto van Brienne

hahaha. ik lees het nu pas. goed dat je tot die conclusie bent gekomen. maar katten zijn absoluut geen symbool voor homoseksualiteit. hahaha. ik ken zelfs een homo, en echte echte, die een stafford heeft. ja, daar stonden we even gek te kijken toen hij trots zijn nieuwe hond kwam showen... :-)

Hakkki (Gast)

Hahah ja dank jullie wel mensen voor de tijd die jullie hebben ingestoken in dit topic.
Ik vond de kat Maine coon ook erg wild uitzien haha met kraag alles iemand die me wat kan vertelle over dit ras en de ragdoll is ook ergmooi. Deze katten zijn overigens erg groot alleen wee ik niet wat de schofthoogte is.

Mvg,
Hakki

Lisa (Gast)

Maine Coons zijn echt stoer, wij hebben zelf ook een Coontje rondlopen (poes). En die ziet er echt uit als een uberbitch O-) Maar ze is echt ontzettend lief, voor een poes is ze best groot. Mijn ervaring is wel dat katers vaak aanhaliger/sukkeliger zijn :-) Ragdolls vind ik ook supermooi, hier zaten we zelf tussen te twijfelen, een Ragdoll of een MC. Een Ragdoll is niet echt zo'n doener als een MC, maar vinden het prima om lekker de mooie schootkat uit te hangen. MC's zijn veel meer avontuuriers en blijven ook op latere leeftijd nog speels.

En ik zou het super stoer vinden als je een kat aanschaft ;-) Een kitten heb je trouwens ook veel minder werk van dan een pup.. maar ze zijn o zo leuk. Wij krijgen waarschijnlijk later in het jaar een nestje van onze poes :-)

Hakki (Gast)

@Lisa

Haha jij bent volgens mij een kattenmens en ik zie niet van wrm niet want de Maine coon vind ik echt de mooiste kat. Maar hoe oud ben jij dan als ik het vragen mag?

Hakkki (Gast)

Hakkki (Gast)

En hoe zit het met de verzorging van de vacht? :-D haha ben wel blij om een meid te zien die toevallig ook zat te twijfelen tussen mc en ragdoll

honden page profiel Nikki & HeroNikki & Hero

honden foto van Nikki & Hero

Ragdolls zijn echt wel de "honden" onder de kattenrassen :-). Kan je veel leren en véél mee doen.
Kan je wel niet zomaar naar buiten laten gaan in z'n eentje.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

HAKKKI, je bent een heerlijk iemand, ga mooi voor een poesicat, die kan je mooi af en toe lekker alleen laten in huis, en tuurlijk ben je geen homo als je voor een poesicat gaat, de hond maar even wachten tot je afgestudeerd bent, en dan als je op je zelf woont, wie weet met iemand anders, die het ook leuk vind om een hond te hebben . en voor nu leuk dat je hier op het forum voor advies kwam vragen, en HAKKKI doe er wat mee he. :-D

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

hakkki .de mainecoon ken ik, heb een vriend die er drie heeft, geweldige mooie en wat ook leuk is, ontzettende grote katten, dat is misschien wel wat voor jou. toch een maatje waar je voor kan zorgen, en die je ook alleen kan laten als je met je vrienden op stap bent. laat maar horen hoor als je er voor gegaan bent. :-D

Hakki (Gast)

@ willemijn
Hahaah dankjewel haha mijn vriendin heeft heel veel katten gehad 5 stuks ofzo haha dus alles komt goed. Van mij apart mag dit topic dicht.
Mvg
Hakki

honden foto van patricia,  *Spikey* Nino & Lola

Wat fijn om te lezen, dat je ondanks dat je heel graag een hond wil, tog besluit dat het nu niet de juiste tijd is :-D
Ik zou me zeker inlezen over de mc, zijn prachtige katten, en hebben vaak een heel leuk karakter :-D
mijn vriend heeft een kat, al toen ik hem leerde kennen, ik vond dat juist gewelig :-D Hoe hij met zen kat omging, gaf voor mij een heel warm gevoel, en nu 6 jaar later, wonen we samen met de kat, en 2 honden ;-) Je hoeft echt geen homo te zijn voor een kat haha :-)

Echt heel fijn te lezen, dat je het belang voor de (toekomstige) hond voorop zet :-D :-D

honden foto van D en L*je kunt niet alle honden van de wereld redden, maar wel de wereld van een hond*

Hahaha, ik mag jou wel Hakki, hihi, zit dit topic lachend te lezen.

Maar even een vraag, puur uit nieuwsgierigheid; ik heb jarenlang turkse buren gehad.
Toen mijn hond nog leefde ik mijn buren tegenkwam praatte we altijd met elkaar, maar...ik moest zorgen dat mijn hond hun NIET aanraakte.
Mijn buurman legte uit dat dit volgens hun geloof niet mocht omdat het niet rein zou zijn.

Dus...mijn vraag ; mag jij dan volgens het geloof een hond/ kat wel aanraken ??

Misschien hele 'stomme' vraag hoor, maar ben gewoon benieuwd !

honden page profiel indy en femkeindy en femke

honden foto van indy en femke

dan van mij ook nog een vraagje,
klopt het dat witte honden wel rein zijn of is dit een fabeltje??

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

ik dacht dat de honden niet binnen mogen, maar zeker wel verzorgd mogen worden, en wit of zwart ? een hond is een hond.

varkens zijn in de moslim wereld onrein.

honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers

honden foto van Patricia & de Musketiers

mijn turkse buren vinden mn honden gezellig. de vrouwen en kinderen vinden mn honden eng. maar de mannen. zodra die thuis zijn en t is mooi weer en de honden zitten in de tuin staan ze te watertanden om te aaien. De kinderen hebben ze nu ook geaait en de vrouwen ook :-)

honden foto van D en L*je kunt niet alle honden van de wereld redden, maar wel de wereld van een hond*

@Willemijn, ja dat dacht ik eerst ook mbt varkens.
Totdat Luna mijn buurman een keer per ongeluk aanraakte en hij weer naar binnen moest om zich volgens een bepaald ritueel te gaan wassen....

Hakki (Gast)

Srry voor het niet beantwoorden van jullie vragen, ik zit me nu echt ingelezen op internet over de twee grootste katten rassen die ik vind passen bij mij Maine coon en ragdoll.

Een hond is onruin dit omdat hij dingen eet wat meestal vol met bacteriën zit + de engelen zullen een huis niet betreden waar een hond ook in leeft. MAAR MENSEN dit wilt niet zegge dat je honden moet laten verhongeren of misbruiken dergelijke. Omdat een hond ook een wezen is dat Allah (god) heeft gecreëerd. Er wordt zelf in de quran verteld over een man die een hond zag hijgen en dus erge dorst had. de man vulde zijn schoen met water en gaf dit dus aan de hond. De man werd beloond met prijs dat hij de paradijs (hemel) in mocht.

hoop jullie genoeg geïnformeerd te hebben

Ps: mensen de islam is niet slecht zoals de meeste mensen het beweren ik daag u uit om een moskee te bezoeken of een moslim buurman/ buurvrouw te bezoeken. U zult merken dat na uw bezoek of zelfs tijdens uw bezoek u een gevoel van opluchting hebt/krijgt.

Mvg,

Hakki


Hakki

Hakkki (Gast)

Een kat mag je wel als " huisdier" houden dus een kat mag wel in huis omdat het een Rijn wezen is. Bv een kat likt zichzelf schoon, poept/plast op een schone plek of maakt de plek schoon waar het wezen poept zoals het zand over de poep verspringen of grond.
Er word zelf beweerd dat de profeet Muhammed SAS een kat had. Er is ook een verhaal in de quran dat er een vrouw was die haar kat/poes opsloot endus dagenlang niks voerde maar ook niet de kat de ongedierte liet eten dus volgens mij de kat op een hoge plek in een kooi zette maar in ieder geval het dier overleed. De vrouw werst voor haar daden beloond en haar beloning was hel.

Mvg
Hakki

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

katten zijn schone wezens!!! nou Hakki, dan zou ik mooi voor een poesicat gaan, mooi in huis, en goed verzorgd door jullie allemaal.

en laat de hond de hond dan maar. :-D er zijn dan te veel rituelen waar je je moet gaan aanpassen als je een hond neemt, en ik lees dat je dat niet hebt als je een poesicat neemt.

ga er dan voor, en doe dat met je ouders in overleg, veel succes Hakki. :-D

honden page profiel TamaraTamara

honden foto van Tamara

Dat vind ik nu een mooi verhaal !
Iemand vraagt info op HP en komt achteraf tot het wijze besluit dat hij misschien beter wacht met een hond en dat een kat misschien een betere keuze zou zijn :-)
Dat vind ik zo fijn om te lezen Hakki ! Dat er nog mensen zijn die WEL 2x nadenken voor ze een hond in huis halen en zich informeren vooraf :-) dit zouden er meer moeten doen...

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Een hond dat niet in huis kan maar wel in de tuin." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 3 123
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^